| | | |

Просто Киро лъже като хулиган, който не е написал домашното си, лъже като избягал ученик пред строга класна

Просто Киро от една година не е спирал да лъже. Лъже със замах, лъже със страст, лъже с апломб, лъже безскрупулно, лъже като хулиган, който не е написал домашното си, лъже като избягал ученик пред строга класна.

Ментално състояние, нека психолозите и психиатрите да се произнасят защо го прави. Вероятно му доставя удоволствие или пък възприема лъжата като истина, няма значение.

Ако Просто Киро беше кварталния луд, на когото се подиграват в градинката пред блока, нямаше да има проблем. Но това „чудо“ не е кварталния нехранимайко. Това чудо, по ужасно стечение на обстоятелствата сега е министър-председател на България и управлява държавата. Управлява я вече една година заедно с другия не по-малко изпечен лъжец като него – Асен Василев.

С особено усърдие двамата харвардски измамници лъжат по няколко теми, една от които е „Пеевски“.

Пеевски имал кредити от ББР, запя Петков още докато беше на един ден служба в икономическото министерство. Оказа се, че няма такива кредити, даже лично Просто Киро се принуди да се самоопровергава от трибуната на Народното събрание.

Пеевски е символ на корупцията, провиква се Киро отвреме-навреме. Символ на корупцията, пък за десет години и десетки проверки от всевъзможни държавни органи – МВР, НАП, прокуратурата, КПКОНПИ, как не се откри и едно нарушение на този „символ“?

Пеевски е „на Магнитски“, зове Киро от телевизора. „На Магнитски“, ама някой друг път. Виж, „на Прокопиев“ – да, защото санкцията по „Магнитски“ е ясно по чии доноси е наложена – на кръга „Капитал“. И съвсем скоро истината за нея ще лъсне в американския съд.

Преди минути, изнервен от приближаващия край на управлението му, от парламентарната трибуна Просто Киро пак захвана „Пеевски“. Страхувал се депутатът от ДПС, че неговите фирми нямало да получат някакви „строителни милиарди“, озъби се премиера.

Абе Петков, абе Просто Киро….

Какви строителни фирми на Пеевски се гонят сега в главата ти? Като си толкова ербап, айде кажи ги сега поименно тия фирми, да се види и да се провери има ли Пеевски участие в тях или няма? И получавал ли е милиарди?

Имал Пеевски строителни фирми и получавал „строителни милиарди“, ама някой друг път. Няма такива фирми Пеевски и никога не е имал. Собствеността му е публична и декларирана десетки пъти.

И Петков това много добре го знае. Но пак лъже. Защото знае, че няма да понесе отговорност, докато е на власт.

Но съвсем скоро ще дойде времето Просто Киро да отговаря за лъжите си. И тогава?

Източник: Блиц

снимка Архив

Similar Posts