| | | |

Това им е промяната – фалшива, лъжеморализаторска, отблъскваща с лицемерието си. Донесла най-роднинско-приятелско-любовното управление на държавата

от фейсбук профила на Красимир Вълчев

снимка Архив

Вчера министър Денков отчете като основен и грандиозен свой успех деполитизацията на образованието.

Днес разбирам, че избраният началник на Регионалното управление на образованието – Бургас, е била кандидат за общински съветник от Демократична България. В това няма нищо нередно и вероятно г-жа Петрова има професионалните качества за тази длъжност.

Миналия месец за и.д. началници на РУО в Стара Загора и Пловдив бяха назначени тъщата на брата на Рибарски (народен представител и съпартиец на Денков) и лелята на Наско (министър на културата и съпартиец на Денков). Сигурен съм, че и те имат професионални качества.

Проблемът не е в тези три жени, а във фалша на министъра.

Когато си заявил като приоритет деполитизация и хвалиш с това, не правиш подобни назначения. Въздържаш се. Или поне спираш да парадираш.

Това им е промяната – фалшива, лъжеморализаторска, отблъскваща с лицемерието си. Донесла най-роднинско-приятелско-любовното управление на държавата. Моралните им претенции са само параван за собствените им неморални и непрофесионални действия.

Similar Posts