| | | |

Точно Плевнелиев – рекламният агент на „Капитал“, ли е човекът, който ще иска оставката на Бойко Борисов и ще говори от негово име

от фейсбук профила на Недялко Недялков

снимка Архив

Росен Плевнелиев, по-известен напоследък като романтичен герой от студиото на Гала и мъж на жена си, обяснил пред БТВ, че „Бойко Борисов е готов да се оттегли“. В името на „евроатлантическите ценности“. Споделил му го вчера.

Оттеглянето на Бойко Борисов е изконна мечта на неолибералите около Прокопиев и „Капитал“, инсталирани в ГЕРБ. Росен Плевнелиев, съдружник на Иво Прокопиев в няколко фирми, е сред флагманите на идеята за „остракирането“ на Борисов.

Известни са и другите в схемата – примерно Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Мирослав Боршош…Все видни представители на кръга „Отворено общество“.

Искат да разкарат Борисов и да си направят открита коалиция с „Да, България“ и ПП. Така Иво Прокопиев ще обладае целия монопол на властта чрез три марионетни партии.

А какво искат избирателите на ГЕРБ? Навити ли са Бойко Борисов да се „оттегли“ и да бъде заместен от Росен Плевнелиев и Румяна Бъчварова, примерно? Какъв ще е електоралният резултат на ГЕРБ? Колкото на НДСВ без Царя.

Съпругът на синоптичката е господин никой, за да анонсира намерение на Бойко Борисов да отстъпва. Това е откровена провокация на Иво Прокопиев насред оставката на кабинета и реалната възможност на ГЕРБ да спечели убедително предсрочните избори.

И защо всъщност Борисов трябва да се оттегли, и то в името на „евроатлантизма“? Че именно Борисов олицетворява този „евроантлантизъм“. Кой, например, рискува целия си авторитет сред избирателите, за да вдигне ветото за Македония в името на „съюзните ценности“?

Необолшевикът и коалиционен партньор на БСП Христо Иванов – Бойкикев по-голям евроантлантик ли е от Борисов, бре, г-н Плевнелиев? Или Кирил Петков, който се уплаши да прати оръжие на Украйна и хариза енергетиката ни на офшорка, близка до Путин?

Росен Плевнелиев е най-печалната антиреклама на ГЕРБ и дясното. Никога да не забравяме, че заради проваления му мандат като президент на „Дондуков“ 2 се възкачи Румен Радев.

Точно Плевнелиев – рекламният агент на „Капитал“, ли е човекът, който ще иска оставката на Бойко Борисов и ще говори от негово име?

Вероятно звучи култаджийски и вождистки, но ГЕРБ е Бойко Борисов и обратно. Ако искат доброволно да си съсипят партията, да търчат по акъла на Плевнелиев и неговите ментори.

Similar Posts