| | | |

Делян Добрев: Кирил Петков превърна изгонването на руските дипломати в пародия, в последните дни все едно живеем в Мисия “Лондон”

Всеки, който работи срещу интересите на държавата ни, трябва да бъде екстрадиран. Но начинът, по който Кирил Петков представи изгонването, превърна изгонването в пародия. В последните дни все едно живеем в Мисия “Лондон”. Ситуацията стана комична и страната ни не изглежда сериозно.

Това каза в предаването “Лице в лице” по БТВ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод изгонването на 70 руски дипломати от България.

По думите му кабинетът в оставка не е успял да се справи с овладяването на цените на горивата.

Бензинът и дизелът се произвеждат от суров петрол. При производството се харчи ток, газ, освен това има амортизационни разходи. От началото на този кабинет нищо не се е променило в цените на тока и газа, а виждаме, че цената хвърчи нагоре и стига почти 4 лева, което е увеличение с 1 лев.

Ако държавата не може да се контролира нормата на печалба на “Лукойл”, която продава евтиния руски сорт “Урал” на цената на “Брент” може да сложим акциз върху суровия петрол от Русия и държавата да прибере този лев на литър, посочи депутатът от ГЕРБ.

Според Делян Добрев няма шанс за съставяне на експертен кабинет с ограничен мандат.

Единственият шанс за правителство в рамките на този парламент е, ако “Продължаваме промяната” продължават да купуват депутати и купят още 4-5 депутати, каза той.

снимка Архив

Similar Posts