| | | |

Лена пак с издънка: Яви се почти по сутиен и с дълбока цепка на полата в президентството СНИМКА

Шефът на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова изцяло наруши протокола, явявайки се в президентството с разкрепостена визия: по потник, с голи колене и слънчеви очила. Бориславова придружаваше Петков по време на връчването на мандата на Асен Василев от президента Радев, съобщава Трибюн.

Облеклото на Бориславова не ѝ създаде проблем на влизане, но журналистка с подобно облекло например би била върната на входа с обяснението, че е проява на лош вкус и неуважение към институцията.

снимка БГНЕС

Голите рамене са абсолютно забранени по протокол. В институциите не се допускат дори оператори с панталони, които не са дълги.

Лена Бориславова бе изловена в същия тоалет да пие кафе на бензиностанция с Кирил Петков, докато народните представители обсъждаха в зала ултиматума на Митрофанова руското посолство в страната ни да бъде затворено.

Там се видя че потникът върви с пола със солидна цепка, а черни презрамки на сутиен се подават под топа.

Изглежда, че за Бориславова, това да се явява неглиже в институциите се превръща в рецидив. Припомняме, че само няколко часа след отстраняването на Никола Минчев от председателския пост в НС, тя се появи в парламента с широка бяла тениска, загащена в черна дънкова пола.

Косата й бе видимо разрошена, а слънчевите очила си стояха на главата дори в кулоарите на историческата сграда. Тя бе обула бели платнени маратонки, който рязко контрастираха с парадния червен килим в парламента.

Similar Posts