| | | | |

Дали Президентството ще признае официално, че хибридната война на Путин в България е реалност или ще ни разкаже как се предотвратяват проверки, като се вдигне юмрук на площада

от фейсбук профила на Цветанка Андреева

снимка Архив

Изнесените данни за руско заплащане на публични лидери на мнение /4000 лв на месец/ не е сензация, нито интрига. Не може основният въпрос на обществото да е кои са получателите, а ролята на властта да ги оповестява просто публично и то като факт, без конкретика.

Ами те се виждат с невъоръжено око и не са само в левицата (тук може да има изненадани) – политическите пропагандатори на Кремъл са прозрачни!

Тези говорители и по-конкретно механизма по който са активирани и подсигурени е сериозна част от хибридната руска война срещу България.

Държавата и институциите ни, общественото мнение и суверенитетът ни са атакувани.

Важният въпрос е как властта отвръща и се съпротивлява на хибридната война на Кремъл срещу България? Да кажат министрите на МО, на МВР, на Правосъдието, на Енергетиката, СЕМ – каква е контрастратегията им, какъв бюджет са поискали/отделили, каква кадрова политика за противодействие са предприели?

Дали Президентството ще признае официално, че хибридната война на Путин в България е реалност или ще ни разкаже как се предотвратяват проверки, като се вдигне юмрук на площада?

Изгонването на 70те не е отговор на тези въпроси! Те изискват властова стратегия за противодействие на хибридната война, а не да се разчита на личен ентусиазъм!

Similar Posts