| | | | |

Защо и как “службите” информират блудната девойка Лена? Може ли да държи и някой от тях за парапета

Журналистът Петьо П. Блъсков написа критичен коментар по повод думи на шефката на кабинета “Петков” Лена Бориславова.

Вчера Лена Бориславова посочи, че службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни журналисти, анализатори, политолози и други появяващи се в обществените медии лица, получават заплащане директно от руската държава, в размер на 4000 лева месечно, за да формират обществено мнение в полза на удобните на Руската федерация тези.

Ето какво написа той в личния си фейсбук профил:

снимка Архив

Лена, с 14 000 лв заплата на месец и €200 допълнителен хонорар на час, казала по радиото, че български журналисти взимали по 4000 лв. от Путин, за да рушат демокрацията.

Имена, дати, каквото и да било улики или доказателства госпожицата не е представила, разбира се.

Поредните вятърничави приказки за лоботомирани жълтопаветници, ще си кажете вие. Но госпожицата настоявала.

Под мустак допълнила, че тези сатани им бутнали прекрасното правителство, което се борело с ”мафията”. Язък!

Имало “информация от службите”.

Защо и как “службите” информират блудната девойка ние няма как да знаем. Може да държи и някой от тях за парапета, въпреки че това ме съмнява.

Това е толкова вярно, колкото първите 20 обяснения на любовника й за гражданството, ще си кажете вие. Или колкото първите сто обяснения на шайката й за внесения план за възстановяване. Или “доказателствата” за ареста на Борисов. Или, или, или….

Дали госпожицата помни приказката за лъжливото овчарче? Не ми се вярва да е чела такива архаизми, но те, както виждате, са важни.

Сега, драга Лена, когато абсолютно никой не ти вярва за абсолютно нищо единствените, които ще ти се вържат да папагалстват измишльотините ти, са платените от вас и фондацията “Америка за България” говорещи глави по сайтове, радиа и телевизии.

Не знам колко им плащате, но дано си заслужава, защото покрай вас и на тях никой не им вярва.

Similar Posts