| | | | |

СКАНДАЛ! Афера: В Министерски съвет са внасяни „пици“ от наркодилъри с доставка на амфетамини „Crystal“ и кокаин

„Категорично в Министерския съвет е доставяна дрога за просто Кико и компания! Настояваме незабавно да бъдат оповестени записите от охранителните камери, които са в Прокуратурата! Няма по-голям обществен интерес от този – да се види управляват ли България наркозависими лица!“, с това заглавие излиза днешна публикация на Афера.бг.

Ето и цялата статия:

„На 30.06.2022 единствена АФЕРА написа:

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „CRYSTAL“! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!

Днес, 3 юли 2022, завесата след АФЕРА повдигат в едно и също време в ефира на БНТ и bTV:

Тошко Йорданов по БНТ:

„…БСП искат оставката на шефа на ДАНС и вършат мръсната работа на Кирил Петков, който иска оставката на шефа на ДАНС още от месец март или април. И знаете ли защо? Защото ДАНС разрешиха НСО да извади записите от охранителните камери и те са в прокуратурата. Там има нещо, което изправи Кирил Петков на нокти и той тогава поиска главата на шефа на ДАНС и шефа на НСО и вилня из МС.

Какво има на записите? Знам слуховете. Прокуратурата нека извади записите, както извадиха записите за момчетата, които ги биха зад колоните на МС. Да се извадят записите да се види кой е влизал и излизал по нощите, какво е носил в МС. Имаше само една реплика на Кирил Петков, когато си изтърва нервите, тя беше: „Аз така как ще накарам някой да свидетелства, като се вижда кой влиза и кой излиза?!“ Т.е. някой е влизал вътре, който той не иска да се знае, че е влизал.

Нека тези записи бъдат отворени и публикувани и да се види кой е влизал в МС и заради какво. Но Кирил Петков буквално изпадна в истерия, когато записите бяха предадени от НСО на Прокуратурата и тогава поиска главите на шефовете на НСО и на ДАНС. Не ги получи и сега БСП му върши мръсната работа – тя да поиска главата на шефа на ДАНС.“

Йордан Цонев по bTV:

„….Опитах се да го обобщя с един филм от близкото минало, като само ще добавя наркотиците. Става въпрос за „Секс, лъжи и видео и наркотици“. Всички, които управляват в момента да си направят тест за употреба на наркотици. Аз сериозно говоря. Говоря за тези, които управляват в момента в кабинета. От първия надолу има доста сигнали. Народните представители знаят за това, макар че не го казват публично… Аз чета в медиите, а пък и виждам“

И сега АФЕРА категорично ще го заяви – онова, което „народните представители го виждат, но премълчават“ и онова, което се знае от Службите и го има в Прокуратурата, но все още се премълчава и не се оповестява публично!

В Министерски съвет са внасяни „пици“ от наркодилъри с доставка на амфетамини „Crystal“ и кокаин!

Записите от охранителните камери, заради които Кирил Петков изпада „в истерия“, предоставени в прокуратурата, категорично показват, че на Властовата Върхушка на управляващите се доставят наркотици!

Именно поради тази причина Простото Киро е в истерия и иска отстраняването на шефа на НСО и шефа на ДАНС, а от преди ден БСП – Корнелия Нинова, използва скандала с изгонването на руските дипломати, за да поиска също главата на шефа на ДАНС, за да направи услуга на партньора си Кирил Петков, именно заради записите с доставка на дрога! В Министерски съвет!

Упражнение, ако питате нас, напълно нефелно и кретенско, защото записите отдавна вече са в Прокуратурата!

Друг е въпросът защо Прокуратурата продължава да тупа топката относно безпрецедентния скандал – да се организират оргии с наркотици в Министерски съвет от осветяването на които Простото Киро го втриса.

С просто око и най-големият невчасник в България може да забележи, че откакто записите с доставка на дрога за МС попаднаха в Прокуратурата Простото Киро престана да споменава името на главния прокурор Иван Гешев. Преди записите да бъдат иззети и да са вече в наличност в Прокуратурата, Простото Киро по сто пъти на ден лягаше и ставаше в ефир с едно единствено име на уста: „Иван Гешев“. Откакто записите са в ръцете на Прокуратурата Простото Киро онемя и забрави Иван Гешев.

АФЕРА настоява НЕЗАБАВНО записите от охранителните камери да бъдат оповестени публично от Прокуратурата, както тя направи и с други веществени доказателства по други случаи, заради големия обществен интерес, защото няма по-голям обществен интерес от този – да се види министър председателят на България и властовата му компания получават ли доставки дрога в Министерски съвет!

Още повече, че АФЕРА знае, че и Службите, и Прокуратурата, (а както става ясно и от изявления на народни представители – и те знаят) не само знаят, но и притежават ДОКАЗАТЕЛСТВА за това, че България се управлява от зависими от дрога управленци.

Никакви политически игрички, договорки и сделки не могат да оправдаят продължаващото затаяване на истината – че ни управляват амфетаминови типове.“

снимка Архив

Similar Posts