протести
| | | | |

Дойдохте с юмруци, бесилки и ковчези ! Фалирахте ни за пореден път! И пак обещавате, пак лицемерно целомъдрие и грижа за човека, пак лозунги и революционни песни

от фейсбук профила на Мая Йорданова

Браво, браво, сто пъти браво ! След, като вдигнахте хляба на народа 100%, Курнела- подута и горда ни зарадва, че цената му е свалена с 20% !!!??? Да си такъв лъжец е патология и лъжеш до гроб !

Добре, че си имаме Мун Чо, Курнела, Зарков-Куцоманчето, Ицо-Маджото Бобоков, Мирчев-Тялото, Кирчо, Кокорчо и Дамаджанков, да ни “спасяват” от глада и мизерията!

Добре че Гешев подгони Черепа, та да изкара Бабикян, Хаджинезнамсикой и Минетков и още дузина активирали се “борци” против мизерията на пенсионери и инвалиди, и “защитници” на нашите интереси и човешки права, а най-вече отявлени “борци против корупцията, мутрите и мафията” !

70 години ни тровеха с ДДТ! Поливаха ни с Чернобилски радиоактивен дъжд! Удавиха Враца с 4 метрова вълна от утайника, отнесла домовете на 200 семейства, удавила над 130 мъже, жени и деца и забраниха на почернените семейства да залепят некролози, за да не се разберат размерите на трагедията !

Дали убийството с колове на политическите противници и изхранването на прасетата с труповете е “свобода” ?

Дали стрелянето на месо на дръзналите да пресекат границата между Ада и Рая е спазване на човешки права?

Дали грабежът и фалитът на банките и нашите пари, или грабежът на пенсионните и социалните фондове не е корупция ?

Това ли е вашата грижа за нас ? Та ние обедняхме още 1944 година, когато национализирахте и експроприйрахте Държавата и живота ни ! И от тогава колко пъти ни вкарвате в блатото?

Та нали станахте милионери от нашето ограбване !

Та нали нацията ни е болна от Чернобил, от “безплатното”, ваше здравеопазване, когато болните, просто си умираха “безплатно” в мизерните болници между плъховете и хлебарките !

Да се правите на наши защитници и борци против корупцията е не просто демагогия, ТОВА Е ЦИНИЗЪМ ! Корумпирани, нахални и цинични !

Дойдохте с юмруци, бесилки и ковчези ! Фалирахте ни за пореден път! И пак обещавате, пак лицемерно целомъдрие и грижа за човека, пак лозунги и революционни песни !

Вместо да си посипете главите с пепел от срам от извращенията, които сторихте, от секс- скандалите и оргиите по нощите на Дондуков-1 до милиардите, които откраднахте !

Вие сте за бесилките и ковчезите, дето влачехте по паветата !

Но сте толко безмозъчни, нагли и цинични, че пак драпате за властта и колосалните кражби!!!???

Но вече и “Москва не вярва на сълзи” !

Similar Posts