| | | |

Костадин Костадинов се разлюти на Делян Добрев, пусна фалшива закачка ВИДЕО

Костадин Костадинов е знаел за срещите на Цвета Галунова с Кирил Петков, както и какво са си казали. Тя обаче оставала в партията.

Костадинов се възмути от думите на Делян Добрев от ГЕРБ, че депутат от “Възраждане” се гласял да се отцепи. И контрира, че имал подобна информация за Добрев, който можело да напусне ГЕРБ в посока ПП.

“Аз апелирам към следното нещо – след като вече сме заявили нашата позиция, оттук насетне много моля да не се обръща внимание кой какво видял, чул, сънувал, кой му гледал на боб… Ние заявихме ясни условия към тези, които управляват”, заяви партийният лидер.

Ден след като се оплака, че към депутатите от “Възраждане” валят обаждания да подкрепят кабинет на ПП, лидерът им Костадин Костадинов се похвали, че повече такива прозвънявания няма.

“Няма как Кирил Петков да прави търговия с “Възраждане”. Не сме като търговците в храма, които са дошли да продават. Целта на “Възраждане” е да управлява държавата самостоятелно и няма да позволи на ПП да влизат в контакт с народни представители от “Възраждане”, заяви той на трибунка в НС.

По-рано пред журналисти в парламента Галунова отрече да са ѝ предлагани постове. Оставам в групата, не съм казвала, че ще напускам, заяви тя.

Депутатът посочи, че с нея са водени разговори, в които са били представени аргументи, но никога никой не ѝ е предлагал нито постове, нито други стимули. Очевидно, щом не съм се съгласила да напусна ПГ на “Възраждане”, не са ме убедили, заяви още Галунова.

Similar Posts