| | | |

ГЕРБ ще бойкотира кворума на НС до евентуално гласуване на ново правителство ВИДЕО

Парламентарната група на ГЕРБ няма да влиза повече в пленарна зала. Това обявиха от партията на брифинг в Народното събрание.

ГЕРБ обаче ще бъдат влязат в зала ако бъде предложено за гласуване правителство с премиер Асен Василев и ще гласуват “против”, уточни шефката на групата Десислава Атанасова.

По думите и засекретяването на днешното заседание е с цел да се скрие пореден провал в областта на енергетиката, въпреки множеството обещания на управляващите, че има договорен по-евтин газ от руския.

Не искат да кажат, че газа скача с 32 % за юли, че през август месец ще продължи да нараства с двуцифрени темпове”, обяви Делян Добрев.

Той прогнозира въвеждане на ограничителен режим на газа в България.

Няма нищо секретно в информацията за цената и сигурността на доставките на газ. Управляващите искат да засекретят това, че вчера изпълнителният директор на “Булгаргаз” заяви, че няма да има газ, каза Теменужка Петкова.

“Секретно е, че за 6 месеца докараха “Булгаргаз” до фалит. Какво секретно могат да ни представят в зала, при положение че “Булгаргаз” дори няма секретно деловодство?, запита още тя.

Similar Posts