| | | | |

ПОТРЕС! Полицайката Симона се оказа най-развратната участничка на Мис Силикон Ново ВИДЕО 18+

Полицайката Симона, която покри шофьора-убиец Георги Семерджиев, скри всички снимки в профилите си в социалната мрежа, но Lupa.bg намери видео, в което тя сама разказва как са се изпразвали върху нея и че не обичала да свършват върху лицето ѝ – нищо, че носила очила.

Кадрите са от участие в конкурса “Мис Силикон” през недалечната 2018 година – конкурс, в който полицайката към днешно време с охота е участвала.

Във видеото тя дава на репортера Боби Стар, известен с провокативното си поведение и въпроси, да опипа гърдата ѝ, като дори сама натиска ръката му, за по-голям ефект. Клипът е със заглавие “Най-развратната Мис Силикон в историята”. Симона разказва, че си хванала гадже, преди да си сложи силикона: “Нали някой трябва да го плати”, обяснява с доволна усмивка тя.

Палавата служителка на МВР признава във видеото, че няма неща, които не прави в секса. Веднъж на ден правила и анален секс.

Припомняме, че веднага след като Георги уби с крадената си кола две млади момичета, полицайката Симона избяга от местопрестъплението, вместо да помогне на хората и да види какви са щетите от безумието на приятеля си. Най-нагло дни след катастрофата Симона написа, че съвестта ѝ е чиста и дори се закани да съди хора и медии, които дръзнали да я укоряват.

Similar Posts