| | | | |

ПП търсеха със седмици поне шест честни и почтени депутата, като така казаха на суверена си, че в парламента честните и почтените са само тези, които са около тях. Другите са гадове, мръсници, крадци и отрепки

Последните управлявали Родината ни, търсеха със седмици поне шест честни и почтени народни избраници, като така казаха на суверена си, че в Народното събрание честните и почтените са само тези, които са около тях. Другите са гадове, мръсници, крадци и отрепки. Инак казано, казаха на суверена, че е тъп, прост и избира само крадци.

Това написа в профила си в социалната мрежа политическият пиар Нидал Алгафари. Ето какво още казва той:

снимка Архив

“Приятели,

има някаква неразбория в суверена или в избраниците му. Всеки народен представител, твърди убедително, че неговите избиратели не биха приели, Той избраникът им, да търси по-доброто за Родината с ГЕРБ, БСП, ИТН, ДПС, ПП, Възраждане и ДБ.

За това се цупи, размахва малкото си пръстче и вика гръмогласно “Никога, с този или онзи”. Така погледнато отстрани, трезво мислещият, се чуди – Народа ли е толкова опак и крив, или избраниците му са странен чешит популация?

Всеки добрал се до властта, затваря очите си и си се представя като Цезар. Привиждат му се златни лаври по главицата и очаква да му се организира триумф. Като не се сетят по-простоватите му избиратели, сам ги кани да споделят радостта му от въображаеми победи.

Последните управлявали Родината ни, търсеха със седмици поне шест честни и почтени народни избраници, като така казаха на суверена си, че в Народното събрание честните и почтените са само тези, които са около тях. Другите са гадове, мръсници, крадци и отрепки.

Инак казано, казаха на суверена, че е тъп, прост и избира само крадци. Как пък не се досетиха, че диренето на такива е през едно единствено сито – ИЗБОРИ.

И да си представим, че тъпият суверен, вземе та направи своя избор по същия начин, както на предишните избори. Малко повече избрани да са пак от другите, а не от честните и почтените? Тогава какво ще правят?

И така се сещам за нещо като анекдот.

Четирима приятели влезли в магазин. Един от тях, казал, че му мирише на лошо. Излезли и отишли в друг магазин. И там същият казал същото. И в трети стигнали четиримата приятели. И там пак му замирисало на лошо. Тогава друг от приятели го доближил. Помирисал го и усетил мирис на изпуснато. Казал на другите му приятели, в който и магазин да влезем, все така ще е?”

Similar Posts