| | | |

Киро, Миро, вземете се в ръце, какви мъже сте, не виждате ли, че Парапета се тресе

Депресията на „Дондуков“ 1 явно е доста тежка, че дори едно най-обикновено решение на Конституционния съд, дава повод на Лена „Парапета“ Бориславова да пощръклее. Радва се, че Гешев щял да бъде викан на три месеца, за да се отчита пред депутатите.

Ми, че то Гешев миналото лято цялото го прекара в Народното събрание и точно това му помогна, за да излезе от нокдауна, в който го бяха пратили метежите, спретнати от Черепа през лятото на 2020-та година.

Ленчето се радва, че депутатите щели да препитват Гешев. Ма, пита ли ги тях, те дали се радват? Май, май, не много, щото, ако се радваха, щяха да са го викнали и в 47-то Народно събрание, а не са.

Преди да пише пак във фейсбук, Лена да беше проверила в Гугле-то и така можеше да разбере, че Годишните доклади на прокуратурата за цели две години все още чакат да бъдат прочетени, обсъдени и разисквани от депутатите, при това в присъствието на Гешев.

Каква по-добра възможност да атакуваш обвинител №1, ако не с докладите на ръководената от него институцията. Само, че пластмасовите депутати от „Продължаваме подмяната“ са неспособни и това да направят, защото нито разбират от право, нито от закони. И ще пищят до небесата, когато Гешев почне да вика „променкаджийте“ за техните далаверки. Ох, ох, Кокорчо и гаджето му, Лорерчо с цялата му рода и т.н.

Киро, Миро, вземете се в ръце, какви мъже сте, не виждате ли, че Парапета се тресе!

Направете нещо, не за друго, защото какво ни интересуват фрустрациите на една конкубина със закъснял пуберитет.

Лена се пъчи, че щели да правят закон и за разследване на главния прокурор за извършени от него престъпления. Дали е сигурно, че този закон ще го има, а как точно и кой точно ще докаже, че обвинител №1 е бандит?! Фантазии и изцепки на депресирана кифла, случайно попаднала във властта чрез „парапета“ на Просто-то Киро.

Същата тази Ленка, дето пропищя небесата, че прокурорите на Гешев питали за договора й с държавната Българска банка за развитие.

Нека го приемат тоз пусти закон, но не мислете, че и тогава джендърите ще млъкнат. Няма, щото да презумираш нечия вина, автоматично обрича обвинителната ти теза на провал. И това последното Лена „Парапета“ трябваше да го е научила, ако не от Юридическия факултет, то поне докато е носила кафетата в адвокатските кантори. Ама, май там друго е правила.

Сега ясно, че Кирето остана без другото „острие“ – Д.Д., дето бълваше неграмотни фейсбук-статуси, но на никой нормален човек това не му липсва. Майтапът настрана, вземете и спрете интернета в тоз Министерски съвет, че знае ли се какво още може да сътвори Лена „Парапета“, докато тъгува за изтърваната в канализацията власт.

Разбираме, че Гуглена и Просто-то Киро са силно притеснени, че Гешев ги държал с едни записи от охранителните камери на Министерския съвет. Но, спокойно Леля Станка от Сливен и Бай Ставри от „Векилски“, те са строги, но справедливи. Не е поискал Гешев, не ги е срещнал с Парапета и Просто-то.

Хайде, баста! Тази лудост не може да продължава.

Не може Лена „Парапета“ да е началник на кабинета на един шут, който колкото пъти си отвори устата, толкова лапсуси и лъжи бълва. На „магистрали“ ли са, на „кристали“ ли са, в абстиненция ли са, не ни интересува.

Държавата не е нито цирк, нито комуна за лечение на депресии и зависимости, а още по-малко психиатрия за недорасляци.

Автор: Кати Христова/ Афера

Similar Posts