| | | |

Щастие по-голямо от олимпийското злато – Стойка Кръстева роди първото си дете

Вървейки по житейския си път, човек има две графи, които неизменно се опитва да запълни с постижения, за да достигне така нареченото пълно щастие.

В началото, започвайки да разписва победи в първата от тях, представляваща неговия професионален план, той често се заблуждава, мислейки си, че тя може бъде повече от достатъчна за постигането на крайната му цел, докато в крайна сметка не започне да вписва успехи във втората колона, касаеща личния му план.

Тогава всъщност разбира колко много се е лъгал, установявайки, че тя има далеч по-съществено значение, тъй като удовлетворението, което носи всяка отбелязана в нея сполука, осмисля престоя му на тази земя.

И ако сега попитаме Стойка Кръстева дали това твърдение е вярно, то 36-годишната спортистка със сигурност би се съгласила, защото преди часове самата тя изпита щастие, несравнимо с което и да било друго.

През отминалата вечер спортистката стана майка за първи път, давайки живот на момиченце, което със съпруга ѝ решиха да кръстят Цветелина, разкриха източници на Нова телевизия, допълвайки, че бебето тежи 2990 гр. Според тях детето и майка му са добре.

Припомняме, че едва месец след като през миналата година се върна у дома със златото от Игрите в Токио, Стойка Кръстева, която завинаги ще остане в историята като петия български олимпийски шампион в бокса и първи сред жените, изненадващо обяви, че прекратява състезателната си кариера.

Тогава, достигнала абсолютния връх, превърнал се в мечтана цел за всеки спортист, тя предпочете да се оттегли от ринга, подготвяйки за него младите надежди на страната ни от “Локомотив” (София), които някой ден евентуално да постигнат нейните успехи, пише Дир.бг

снимка Архив

Similar Posts