| | | |

Комунистите и антикомунистите, които заедно борят „путинизма“, вече са готови на всичко. Зарязаха линии, флагове, достойнство

На 22 юни 2022 година, каква символика, правителството на „Промяната“ плюс комунисти в съюз с „антикомунисти“ падна от власт при гласуването на вот на недоверие в Народното събрание.

От този ден всички „национални медии“, драскачи, обслужващ персонал представящ се за журналисти, тролове, ботове, социолози и обикновени продажници ни облъчват с проправителствена пропаганда. От сутрин до вечер.

В студия, преса, радиа и социални медии. Как Киро, Лена на Миро и Киро, Кокорчо и сие постигнали грандиозни успехи, преборили Русия, осигурили бляскав живот за българите, „спрели кражбите“ и ако те не са на власт ще настъпи апокалипсис. Правителството на лъжата нямаше да е такова, ако всеки ден не беше опровергавано от реалността.

Въпреки „грандиозните успехи“ на кабинета „Петков“ инфлацията в края на юни вече е 17%, най-висока от 24 години насам, по данни на Националния статистически институт-НСИ.

Икономисти предричат инфлацията да достигне нов връх-22% в края на годината. Цената на природния газ е с 32% по-висока, а на всичкото отгоре няма газ, въпреки „успехите на правителството“,а бизнесът вещае черни сценарии за зимата.

Цените на тока помпат инфлацията, а тенденцията показва, че през зимата те ще са още по-високи и ще пометат „увеличението на пенсиите“.

Всичко това се случва в последния месец след свалянето на правителството на Кирил Петков, което действа като отстъпваща армия-руши всичко след себе си и залага мини и капани. Месецът на дългата раздяла с „промяната“. Той ще ни струва скъпо, много скъпо.

Всъщност Просто Киро още не може да разбере, че вече е паднал от власт. И, че свои и чужди го бутат лека-полека към политическото бунище. И никакво мотаене, правителство на малцинството, програмни кабинети, „експертни“ и други измами, няма да го спаси от пропадането.

Кирето няма да може вече да командва коалиционните си партньори, да им „сервира“ готови решения в последния момент, да води своя политика и Ленчето да им пише какво да приемат.

Наглите, арогантни и абсолютно некомптентни управляващи не искат да пуснат кокала, защото знаят, че повече няма да видят власт, подкрепяни от два политически субекта-ДБ и БСП по същата причина.

Комунистите и антикомунистите, които заедно борят „путинизма“, вече са готови на всичко. Зарязаха линии, флагове, достойнство. Лазят в краката на Радев, молят се за мандат, съгласни са премиер да е някой от улицата, но да имат власт.

Никога България не е управлявана от по-безскрупулни политически мекерета. Затова раздялата с тях ще е дълга, първо, защото напълниха държавната администрация, която уж щяха да съкращават, със свои хора и второ, че причиниха почти непоправими щети на държавата, която счупиха. От популизъм.

Ще ни разиграват театър още една седмица, докато най-накрая не паднат окончателно от власт. След като това се случи същите тези мекерета ще започнат да се плюят взаимно. Какви велики идеи имали едни за управлението, но другите им пречели.

Ще се наричат едни други „мафия“ и т.н. Ще е по-гнусно от сега, но пък зимата ще има отрезвяване от „успехите“. Както казваха на новобранците в казармата едно време: Службата е тежка, но за сметка това продължителна.

Автор: Стефан Ташев/ breaking.bg

снимка Архив

Similar Posts