| | | |

Лена Бориславова се оправдава: Нямам опита да въртя държавата на пръста си

Началникът на кабинета „Петков” Лена Бориславова увери, че щом срещу нея, премиера и вицето Василев се тиражират толкова лъжи по медиите, означава, че това, което те правят, е важно.

“Нямам опита, за да въртя цяла държава на пръста си, както ме обвиняват”, коментира днес в предаването “Въпросите” по TV1 Лена Бориславова.

Началничката на кабинета “Петков” смята, че щом срещу нея, премиера и вицето Василев се тиражират толкова лъжи по медиите, означава, че това, което те правят, е важно.

Лена Бориславова подчерта, че всички решения в доскорошната четворна управляваща коалиция са били взимани от няколко души, а при възможност – и в широк политически формат.

Тя изрази съжаление, че управлението е причинило сегашната нестабилност на хората, но изрази мнение, че тя е била необходима, “защото сваля маски и показва кой на какво е готов и в името на каква цел”.

В началото на юли Софийската градска прокуратура започна разслeдване на договор за правни услуги на Българската банка за развитие. То засега е образувано срещу неизвестен извършител. От прокуратурата не съобщават име с мотива, че от 2017 г. досъдебните производства не се образуват срещу конкретни лица. Сред проверяваните обаче е началникът на кабинета на премиера в оставка Лена Бориславова, тъй като е работила в кантората, сключила договор с банката.

“Политическа акция, аз съм спокойна”, коментира тогава Бориславова.

снимка Архив

Similar Posts