| | | | |

Прокопиев е на софрата сам с Нинова и дори с багер не може да ги помръднем. Фадрома, качена върху танк, само ще ги изрине тях.

от фейсбук профила на Николай Бареков

снимка Архив

Корнелия Нинова няма избор. Трябва да се гушне с лявата секта на Прокопиев, за да оцелее още няколко месеца в политиката. Нейните врагове в БСП също са доволни – те са част от прокопиево-соросоидната джендърска секта на розовите еднорози от 32-та пола.

Самият Прокопиев хептен няма избор. След две години циркаджилъци, розови лодки, санкции по Магнитски и с цялата подкрепа с мръсните мангизи на подсъдимите олигарси – имуществото му за милиарди още стои запорирано, а Гешев и КПКОНПИ стоят непокътнати и все така строго заплашителни.

Закриването на Спецсъда гарантира, че няма да се лежи в затвора на стари години за зулумите на младини, но това е слаба утеха. По-добре е Буджака от ЦСЗ, но запорът и дълговете по банките вгорчават фатално хубавото вино под прохладата на морския бриз.

Даже и пиянката Рашков с овладения ДАНС не може да свърши друго, освен да сее интриги из медиите.

Така, че – правителството с третия мандат е на всяка цена за Прокопиев, защото е притиснат до стената. Всичко, което дотук направиха Кики Тъпото и Асен Василев е изцяло мотивирано да защитят парите на Прокопиев и да ограбят каквото могат от душманите му.

Това е сценарият, няма никакви атлантически ценности и национални интереси в него. За пари са готови и майките си, и ЕС и Америка да продадат на когото трябва. Другото е ала-бала от изпечени мошеници за наивници.

Прокопиев е на софрата сам с Нинова и дори с багер не може да ги помръднем. Фадрома, качена върху танк, само ще ги изрине тях.

снимка Архив

Similar Posts