| | | |

Три партии са на колене пред ПП. Те имат алтернативата или да отидат на избори, което очевидно е рисково за тях, или бидейки заложници на ПП, да изпълняват абсолютно всички техни желания

Слави Трифонов е на колене пред “Продължаваме промяната”. Това заяви депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в ефира на Нова ТВ.

снимка Архив

“За ГЕРБ даването на мандата на БСП не означава нищо. ДБ се надяваха през цялото време, че третият мандат ще отиде при тях. Странно е с 27 депутата да се опитват да правят правителство, но те са зависими от ПП

. Правителството ще го прави ПП, а останалите – ДБ, БСП и ИТН ще играят просто подгряваща роля и ще се съгласяват.

В светлината на изказванията на народни представители от тези три формации мисля, че по-скоро ще има правителство.

По ирония на съдбата тези три партии в момента са на колене пред ПП. Те имат алтернативата или да отидат на избори, което очевидно е рисково за тях, или бидейки заложници на ПП, да изпълняват абсолютно всички техни желания.

Доколкото познавам интригантския стил на тези хора, те ще се възползват на макс.

Няма да се изненадам, ако ИТН гласуват Гюров да стане шеф на БНБ, Радостин Василев да запази министерския си пост. Слави Трифонов е на колене”, смята Чолаков. Той отново бе категоричен, че снимките от спалнята на Бойко Борисов са колаж.

“Някой не иска тази игра да свърши, иначе ще трябва да започнем да задаваме други въпроси, които са неудобни за някого. Някои определени политически среди имат нужда този скандал да бъде поддържан жив, само че няма как.

Взехме политическо решение повече да не отговаряме на въпроси за кюлчетата, докато не ни бъде отговорено на въпросите кой влиза в стаята. Излиза истината, че снимките са манипулация.”

снимка Архив

Similar Posts