| | | |

Кой е този десен избирател, който може да прости 7 месеца управление с БСП, а сега и подкрепа на партията им за правителство с мандат на левицата

от фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

снимка Архив

Винаги съм уважавала вота на хората на избори, дори когато част от тях не гласуват за партията, която представлявам. Това е тяхно право, което няма да спра да защитавам през целия си живот.

След последните събития ми се иска да се обърна към гласоподавателите на Демократична България с няколко въпроса, които се надявам да са просто тема за размисъл за тях.

В годините Христо Иванов и Атанас Атанасов се наричаха “градска десница”, после станаха протестъри, ” братство на почтените ” и т.н.

Кой е този десен избирател, който може да прости 7 месеца управление с БСП, а сега и подкрепа на партията им за правителство с мандат на левицата?

Такава България ли искахте, в която Корнелия Нинова е вицепремиер, БСП си правят каквото искат, а хора като Бойко Рашков са знаме на властта?

Затова ли нашето поколение бе по улиците на България в началото на промените, та сега страната ни да има кабинет, който доказано в съда упражнява политическа репресия и преследва политическите си опоненти?

За такова правителство ли мечтаехте, което се огъва под натиска на БСП, при всяка тежка геополитическа тема, която гарантира, че България ще е достоен член на ЕС и НАТО?

За каква депутинизация Ви говорят Вашите лидери, когато вкараха през парадния вход на властта партията, която в цялата си история е бранила и прокарвала руските интереси в родината ни?

За всичко, което направиха Атанас Атанасов и Христо Иванов ще платят тежка политическа цена.

Съвместно управление с БСП е червената линия, която никой десен избирател не прощава.
Дойде времето да го разберат

Similar Posts