| | | |

Оргия ли спретнаха Киро и Асен в ултраскъпия „Кемпински”

На персонала са заключени телефоните, въпросът е с чии пари активът на Промяната заседава в ресторанта и край басейна

Източник на Флагман.бг потвърди, че НСО е блокирало района около скъпарския хотел

Премиерът в оставка Кирил Петков и дясната му ръка Асен Василев – финансов министър в оставка са завели за уикенда част от актива на Промяната в 5-звездния хотел „Кемпински” в Банско, където нощувките започват от 550 лв. нагоре.

Вчера Асен Василев е бил засечен да обядва в ресторант „Мотиката” заедно с още няколко души от групата им. Снимка с лошо качество е била изпратена от персонала до редакцията на сайта Пик, където още снощи се появи информация, че държавниците са си спретнали гуляй в планинския курорт.

Районът около „Кемпински” е блокиран от НСО. На персонала, който обслужва групата, са отнети мобилните телефони, за да не се появят снимки от вътрешността на хотела.

Асен Василев и министърът на културата в оставка Атанас Атанасов са пристигнали първи и са се настанили преди всички останали. Ако там партията е решила да провежда изнесено заседание и да анализира обстановката около съставянето на правителство с третия мандат, учудващо е защо са тези усилени мерки за сигурност.

Нашият източник твърди, че снощи е имало купон, а днес афтър партито продължава на басейна. Основният въпрос в случая е не дали политиците от Промяната са дошли за гуляй или да решават важни държавни дела, а да се установи с чии пари ще бъде заплатен ултраскъпият им престой в курорта.

Similar Posts