| | | | |

След скандала със скъпия хотел Хаят в Солун, където се гушкаха Петков и Бориславова, сега се оказва, че и Асен Василев прави същото с културния министър Атанасов в хотел за 1000 лева на нощ

Флейтистът Кристиян Коев написа критичен коментар в социалните по повод властта и скандалите от последните дни. По думите му наглостта на Петков, Василев, Бориславова и Атанасов е безгранична. Ето какво още пише той:

снимка Фейсбук

Не мога да повярвам на наглостта на Петков, Василев, Бориславова и министъра на културата Атанасов, които не могат да приемат, че българите не сме склонни да плащаме за техните похождения.

След скандала със скъпия хотел Хаят в Солун, където се гушкаха Петков и Бориславова, сега се оказва, че и Асен Василев прави същото с културния министър Атанасов в хотел за 1000 лева на нощ, пазени от целия държавен апарат отново с нашите пари.

Чудя се тази наглост от къде идва? От малоумие, от самозабрава, или просто ни виждат като рая!?

Сигурно и там няма да поръчват от ресторанта на хотела, а ще си викат пица с кристали, която явно е модерна в МС, доставяна от наркодилъра Семерджиев, който затри два човешки живота, карайки кола пиян, дрогиран и с фалшиви номера, но за сметка на това с огромен държавен чадър, защото разнася така желаната пица, за да освежи зле организираната оргия на тези хора!

От цялата информация, която излиза за тези пропадляци, се питам как още ги търпим да наглеят и да ни се надсмиват, продължавайки да правят каквото си искат и с наши пари!

Similar Posts