| | | | |

Слави, хайде моля те – огласи записите от апартамента на Радостин Василев

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Невероятно, но факт. Не мога да се начудя как така, Радостин Василев казва истината?!

Днес, в студиото на БТВ, спортният министър трябваше да види кадри от свое интервю, в което твърди, че Виктория Василева е била в неговия апартамент на срещата между отцепниците и Кирил Петков, както и кадри от интервю на Виктория Василева, която отрича да е била на срещата.

Радостин Василев призова Виктория Василева да се явят на детектор на лъжата! V vs V!
Ай-ай-ай, каква грозна семейна сценка! Защо така?!

Руди пие вода, едвам преглъща…отново пие вода, пак трудно преглъща. Мъкаааа!

Радостин Василев казва истината. Знам със сигурност, че Виктория Василева е присъствала на потайната седянка в апартамента му в кв.”Витоша”, до зоологическата градина, само че се е скрила в спалнята при появата на Кирил Петков, с когото преди това се е виждала, заедно със своята пионка Руди.

Разказах вече за това и попитах – защо точно там?- не й ли отива повече на Вики да отиде в кухнята и да забърка на своя храненик омлет с шунка.

Защото, горката тя, от години се грижи за бъдещата бивша звезда на “Има такъв народ” – вкарва го в партията, прави го водач на листата в Плевен за трите миналогодишни вота, той пък пробутва за депутати най-добрите си приятели: Александър Тодоров и Венцислав Петков.

Пак с неоценимата помощ на Виктория, спортният министър прави врътка на ръба на закона, така че Сашо Парашутиста става изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор, а Венци Лихваря – изпълнителен директор на Национална спортна база, където през април назначава на работа като “озвучител” в националния стадион “Васил Левски” съпруга на благодетелката – Иван Василев Бадатлиев ( договор № ЧР-22-189/21.04.2022 г..)

Колко им е било хубаво през май-юни! Когато са заговорничили, когато премиерът Кирил Петков ги е засипвал с обещания, когато са били на една ръка разстояние от светлото бъдеще – мандат 4+4… Здравей, Живот!

Обаче, на 22 юни всичко катастрофира и после пак – когато Асен Василев върна първия проучвателен мандат на президента.

Днес в лагера на ренегатите цари напрежение, недоверие, несъгласие с опитите на Радостин Василев да ги командва: той иска избори, някои от тях искат правителство. Всяка коза за свой крак.

Единственото общо желание е, ако има кабинет, Гроздан Караджов да не е министър.

Ах, Вики, Вики, ти ме блокира във Фейсбук, когато те попитах за договора на мъжа ти, а трябваше да прочетеш моя коментар за: “малките неблагодарници, които се превръщат в големи неблагодарници и как всеки неблагодарник се сблъсква със своя неблагодарник”.

Слави, здравей, хайде моля те – огласи записите от апартамента на Радостин Василев! Не бъди егоист – няма само ти да се забавляваш, я! Сподели интригата с аудитирията!

Similar Posts