| | | |

Георги Свиленски: Заради ИТН за четвърти път ще отидем на избори

Разделителната линия е борба с корупцията и партиите трябва да решат от коя страна застават. Това ще е темата за следващите два-три месеца. Няма в момента ляво и дясно. От махането на корупцията ще дойдат пенсиите и по-високите заплати.

“Интересува ги час по-скоро това правителство да си отиде и те да се върнат във властта.

Опитахме да подредим нещата , да видим програмата, да приобщим отлъчилия се партньор. Препъни камъкът бе изборът на Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Рашков показа, че не го е страх и не е заложник на интереси. Винаги на тези постове са искали да слагат послушни хора. Затова ги е страх толкова много”.

Това заяви председателят на ПГ на БСП за България Георги Свиленски в студиото на БНТ.

Заради ИТН за четвърти път ще отидем на избори, посочи Свиленски. Казвам го най-отговорно. ДБ бяха коректни и казах, че след програмата ще решат дали ще участват с министри или не. Не са поставяли условия.

Г-н Трифонов намери един повод. Разделителната линия е борба с корупцията и партиите трябва да решат от коя страна застават. Това ще е темата за следващите два-три месеца. Няма в момента ляво и дясно. От махането на корупцията ще дойдат пенсиите и по-високите заплати. За съжаление виждате – ГЕРБ, ДПС, ИТН.

Най-ранната дата за избор на шеф на КЕВР е 12 август. Дали президентът ще се съгласи, не зная. Най-лесно е утре да дадем мандата. И какво става с държавата – хаос.

снимка Архив

Similar Posts