| | | |

Константин Бачийски за записа: Не чух нищо скандално

В този запис не се казва нищо, което досега да не е било казвано по телевизионните студиа. Христо Иванов съвсем спокойно обясняваше каква е политическата картина и водените преговори. Всичко това е било казвано, не виждам нищо скандално.

Това заяви в сутрешния блок на bTV народният представител от “Продължаваме промяната” (ПП) Константин Бачийски във връзка с изтеклия запис от разговорите между депутатите на “Демократична България” в парламента.

,,Даже очаквах с нетърпение да видя къде е скандалното, за което обясняваше Слави Трифонов, но не видях такова нещо. По-скоро ИТН и специално Слави Трифонов си търсеха повод да направят това, което направиха. Това е третият парламент, който може да пропадне заради ИТН и Слави Трифонов”, допълни Бачийски.

Така той коментира изтеклия запис в петък, в който Христо Иванов прави отчет пред своите съпартийци в парламента и откровено им разказва на какви позиции са останалите партньори във вече разпадналата се коалиция. Това вбеси лидера на ИТН Слави Трифонов, който извади партията си от преговорите за ново правителство и поиска избори.

Бачийски обясни, че дискусиите в парламентарната група на ПП били максимално демократични и понякога траели с часове.

“Продължаваме промяната” е готова за избори, много по-готова от година по-рано, добави Бачийски.

снимка Архив

Similar Posts