| | | |

Даниел Митов: Как е възможно техните неразбории да са наша вина? Петков и за счупените вещи у дома си ще обвини ГЕРБ

Както им тръгна на тия управляващи, не спазват конституцията. БСП не правят нищо друго, освен да бавят мандата, а всички са наясно какво става, обясни зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

За обвиненията от ПП, че ГЕРБ са виновни, че ИТН са излезли от преговорите. Петков като се прибере вкъщи и нещо се е счупило, пак нас ще обвини. Как е възможно техните неразбории да са наша вина?, възмути се Митов.

Записа на ДБ не сме излъчвали ние, те си излъчваха сами, да гледа целия свят, отсъди той. Г-н Иванов нареди да бъде свален записа от Дарик, кой чул чул, кой видял – видял, добави той.

Единственото, което виждам е сивота, неспособност и посредственост, заяви Митов.

Не виждам как ние сме манипулирали този запис, обясни Митов. МВР се разпада, хората ги убиват по улицата пияни шофьори. Бойко Рашков не го харесвам много назад във времето, добави зам.-шефът на ГЕРБ.

Като представител на ретроградния режим, как може да мачка хора, за да не могат да гласуват, възмути се Митов. Това се нарича политическа репресия, отсече той.

Вв връзка с намалените доставки на газ – вместо кабинетът да положи услиия и условия, министърът на енергетиката нарежда на “Булгаргаз” да спре да обслужва “Газпром”, заяви Митов.

Какво се получава – пак внасяме руски газ, но през посредници и по-скъп, разгневи се зам.-шефът на ГЕРБ. Взето е прибързано, а не зряло решение, без план, затова гражданите ще плащат по-скъп газ, добави Митов

Similar Posts