| | | | |

Като в криминале: ИТН – видео – игри: Радостин записва Таня, Христинка записва Радостин, Ренегат записва Тошко

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Легендата в шоу бизнеса Слави Трифонов си отгледа едни славни чалга-политици, които замърсиха националния ефир със скандали и с публични инквизиции; размахват си поср@ното долно бельо, за което прах за пране няма открит, няма открит.

Пред очите ни се разиграва сериал: от най-противните, но пък иначе адски забавен за публиката. И важен – за разкриване на новото задкулисие и за нравите на “почтените”, посветили живота си (смяяях!) на “изчегъртването” на ГЕРБ и “борбата с мафията”(ох, ще се задавя от смях!!).

Епозод #1: СКАНДАЛЪТ “500К”

На 6 септември 2021 г. Тошко Йорданов прогърмява:” Татяна Дончева е убеждавала Радостин Василев да разцепи ИТН!”
В интервю за Тошко по телевизия 7/8, Руди разказва как Танчето нарича с цинични думи Николай Хаджигенов и Корнелия Нинова; как му подава листче с надпис: 500 К…

На другия ден избухва гръмотевичният скандал “500К”.
Репортери настоятелно питат тогава: има ли запис на срещата или няма? Радостин Василев загадъчно мълчи…

Ето каква е истината.

От разпитите в специализираната прокуратура, за които научих от достоверен източник, става ясно, че печената адвокатка Татяна Дончева е била вкарана в елементарен капан. Тя няколко пъти иска среща с Радостин Василев на “дискретно място”, той отказва уклончиво…

На 12 август й потвърждава, че приема офертата за среща, но заради важни негови ангажименти, тя ще трябва да отиде в адвокатската му кантора, която се намира на партерния етаж в сграда на ул. “Проф. Кирил Попов”, в Студентския град.
Междувременно стаята е окабелена с всичко необходимо; целият разговор е филмиран и впоследствие – предаден на спецпрокурорите.

Въпреки любителското криминале на разследващия герой от “Матрицата” (който скоро си призна, че иска да стане вътрешен министър), на 18 януари 2022 г., Специализираната прокуратура прекрати проверката за подкуп срещу Татяна Дончева.

Епизод 2: “МУРГАВАТА МАТА ХАРИ В РЕСТОРАНТА НА АЛЕКСАНДЪР СТАЛИЙСКИ”.

Навярно като малък, Руди е изгледал доста шпионски филми, та постоянно се вкара в някакви филми!

На 29 март 2022 г. спор(т)ният министър изпраща своя позната – Ралица Младенова, претендираща да е любовницата му, да шпионира Александър Сталийски в неговия ресторант “101” в Дианабад – когато бизнесменът си тръгва към 13:45 ч., мургавата Мата Хари позвънява на мургавия Руди, който към 14:00 ч. нахлува в заведението подобно на някаква мутра от времената на СИК и ВИС, предвождан от постоянния си антураж:

Александър Тодоров, изпълнителен директор на “Български спортен тотализатор”, Венцислав Петков, изпълнителен директор на “Национална спортна база”, както и от заместник-министърът Владимир Харизанов, който заснема с телефон втрещените клиенти и ужасените майки в детския кът.

Управителката Мирела Якубовска, измамена от постоянната си клиентка Ралица Младенов, веднага щом се съвзема от шока на арогантното нахлуване, пуска сигнал – първият досега срещу действащ министър(!) – а записите от охранителните камери са изпратени в икономическа полиция.

За случая Софийска градска прокуратура води досъдебно производство, по което Радостин Василев вече е разпитван. Навярно на неудържимия спор(т)ен адвокат, произведен от Слави Трифонов в спор(т)ен министър, ще му се наложи да отговаря и пред други съдебни органи. Да отговаря за “злоупотреба с власт” – и то не само в България.

Този пламенен екранен чаровник Радостин Василев, с тарикатска ехидност, заявява в един от многобройните си телевизионни монолози: аз обичам всичко да протоколирам(!), нали знаете…хах.

Той пък е най-хитрият, нали, уникалният Руди?!
Депутати разполагат със запис от разказа на майката на личната му шпионка и покорна компаньонка Ралица Младенова, в който притеснената жена се оплаква, че нейната дъщеря служи на Радостин Василев за параван. Каквото и да означава това…

Епизод #3: “СПАЛНЯТА НА РУДИ И ОБЕЩАНИЯТА НА КИРО.”

На 11 юни, Радостин Василев е домакин в квартирата на ул.” Чавдар Мутафов”(която обитава след раздялата със съпругата-полицайка) на среща между неколцина депутати от “Има такъв народ” и премиера Кирил Петков – целта е всеки един от тях да получи лично обещание за светлото си бъдеще, ако напусне парламентарната си група и гласува на 23 юни срещу вота на недоверие, за да оцелее правителството:

в апартамента щедро се “раздават” министерски кресла и места в листите. Доколкото знам, Христинка Иванова записва всичко и предава записите на Слави Трифонов.

В този епизод има един хумористичен водевилен момент: когато Кирил Петков влиза в хола на Радостин Василев, Виктория Василева се скрива в спалнята му.

Хахаха…Е, Вики има право да прави с Руди каквото си поиска, защото тя е неговата политическа кака-благодетелка. През 2021 г. 13 години по-възрастната червенокоса служителка на Слави, урежда като водач на ИТН в 15МИР-Плевен, 36-годишния смугъл хубавец Радостин Василев.

Той пък пробутва на избираеми места в листите верните си дружки Александър Тодоров и Венцислав Петков, известни в Плевен като Сашо парашутиста и Венци лихваря; които през зимата на 2022 г. урежда с постове в държавни дружества под шапката на Министерството на младежта и спорта.

На 3 юли те са заснети от клиенти на претъпкания гръцки бар “Мамалука”, как купонясват до зори в компанията на любовниците си; снимките и видеото са публикувани в ПИК и имат стотици хиляди зрители. Радостин Василев зарязва отцепниците от ИТН, които сам е агитирал, оставя ги да се пържат в София, на тежки преговори с Кирил Петков и Асен Василев, за кабинет с първия проучвателен мандат.

Какво му пука?! Той самият си е оплел кошницата. Или поне в нощта на купона на Халкидики, тарикатът си е мислел така.

На 13 юни 2022 г., се проведоха 3 пресконференции:

а) на Радостин Василев и отцепниците под мотото: “Мафията проби в ИТН”;

б) на Кирил Петков под мотото: “Браво на тези смели мъже!”;

в) на Тошко Йорданов под мотото:”Радостин е заплашвал Христинка!”, озвучена със запис на телефонен разговор между министър Радостин Василев и народната представителка от 15МИР-Плевен, Христинка Иванова.

Пред мен тя каза, че се води прокурорска проверка по случая… и добави още нещо: “на пресконференцията не пуснахме началото на разговора, в който Радостин ме заплашва, че няма да видя бял ден, ако не напусна групата; прокурорите имат и тази част от записа”.

Епизод #4Тошко Йорданов казва (?!) на депутатите от парламентарната група :“ Ще ги гътаме тези и Македония е един хубав повод за това, няма да ги гътаме за по-нищожен повод, защото ще ни се смеят – Ива искаше да излизаме от коалицията, защото имаме по-малко членове в правна и антикорупционна комисия „.

Това ми написа днес депутат от групата “Радостин&Ренегатите” и допълни: “Аз като едно предвидливо копеле го имам на запис всичко това…!”

Ей, така, значи, драги читатели, спонтанно ми идва на ум да предложа име на новото гражданско движение, което Радостин Василев и отцепниците щели (ужким-божем!) да направят, за да се коалират с ПП “Пълен провал” за изборите.

Да вземат да го кръстят сдружение:”Аудио-видео война срещу мафията”!

Тъкмо мега-модерно ще следят корупцията, мутрите и мафията – денонощно, безпощадно, убийствено! Могат да поканят за почетни членове Христо Иванов и Ивайло Мирчев. Нали?!

Отиваме на кОпооон!

Similar Posts