| | | |

Мая Манолова яхна метлата и направи подаръци на властта СНИМКА

С акция пред централата на “Булгаргаз” лидерът на партия “Изправи се.БГ” Мая Манолова обяви началото на кампания “Подари стар радиатор на властта”.

Заради очаквания драстичен скок на цените и хаоса с доставките те стават непотребни, превръщат се в “уреди с отпаднала необходимост”, изтъкна тя.

Подобни акции ще бъдат проведени пред Министерски съвет, Министерството на енергетиката и Столична община.

“Оказаха се – Кирил Петков и Йорданка Фандъкова, очаквано лоша комбинация и са на път да оставят столичани през зимата на студено”, каза Мая Манолова.

Тя предупреди, че заради спирането на плащанията към “Газпром” страната е заплашена от санкции от 1 млрд. лв. заради възможността да бъде заведено арбитражно дело срещу страната.

“Защото информацията е, че експертите на “Газпром” подготвят такова, в което абсолютно е възможно да осъдят България за над 1 милиард лева. Кой ще ги плаща?

Всички останали европейски държави – и Австрия, и Германия, и Италия и Франция, продължават да купуват от “Газпром” при условията за плащане, които “Газпром” предяви. Единствените, които се отказаха при сигурен договор на ниски цени, е българската държава.”

Similar Posts