| | | | |

Кирчо и Кокорчо дойдоха на власт с обещание за смяна на Гешев и съдебна реформа. Отиват си с жален плач, че не са успели да създадат бухалка и да сложат начело Рашков

от фейсбук профила на Александър Сиди

снимка Архив

Вече е ясно! Отиваме на избори. За четвърти път в рамките на 15 месеца. До това доведе ужасяващата мания за власт на Бай Христо и генералчето, които в рамките на две години, щедро финансирани от американското посолство, създадоха най-голямата пропагандна машина за разделение на обществото.

Но понеже са изключително некадърни, се наложи американските им господари да им помогнат, създавайки политически уродлив франкенщайн – „Продължаваме промяната“. Само и само да вземат тая пуста власт. В съсипването на държавността им помогна и безпрецедентна алчност на Корнелия Нинова, която съсипа авторитета на левицата, гушвайки се с най-големия си враг. Само и само да се докопа до министерско кресло.

Днес беше сложен край на един ялов парламент, а с това край и на най-бездарното правителство в България. Въобще.

Равносметката:

Кирчо и Кокорчо дойдоха на власт с обещание за смяна на Гешев и съдебна реформа. Отиват си с жален плач, че не са успели да създадат бухалка и да сложат начело Рашков, който, по думите им, е твърде стар за МВР, но явно е подходящ да замита следите им в КПКОНПИ.

Кирчо дойде на власт, изваждайки скандални факти за работата на ББР. Сложи таван на размера на кредитите и … 14 хиляди заплата за Лена. Днес вече таванът е вдигнат, а Лена е в прокуратурата за тия пари.

Асен обясни, че ще спрат корупцията и ще спестят 8 млрд. лева, с които ще строят пътища. Днес няма положен и 1 кв. метър асфалт, а основни артерии – автомагистрала „Хемус“, пътят Видин – Ботевград, Русе – Велико Търново, тунелът под Шипка – са спрени. Но… пари няма!

Асен и Кирчо спряха да купуват руски газ! От Газпром…. Сега пак купуват руски газ, но с посредници и с 30 % по-скъпо.

Корнелия се кле, че никога няма да пращаме оръжие за Украйна! След това се похвали, че имаме най-голям износ на индустриална продукция…. Чрез оръжие…. За Украйна!

Красимир Каракачанов и ВМРО бяха обвинени, че са купували самолети на хартия от същите тия лъжци. Това е дълбоко невярно, но не това е важното. А че тия същите от Подмяната, подготвиха нов договор за закупуване на нови 8 самолета, от същия тип „на хартия“, както ги наричаха. Само времето не им стигна.

Инфлацията достигна рекордни нива! И всички рязко обедняхме. Освен управниците, разбира се!

И последно – #Македония! Най-голямото предателство в новата ни история! Извършено не без помощта на третия американски играч (оставен в резерва засега) – ГЕРБ!

Това не е изчерпателен списък. Но е показателно за безхаберното отиващо си управление!

Американският натиск за влияние доведе до ужасяващо управление и засилване на проруските интереси, в лицето на Възраждане!

Партии, които да мислят за България в 47-мото Народно събрание, няма! Има руски и американски….

Идват избори! Мислете! Да си върнем #България!

Similar Posts