| | | |

НА ЖИВО Борисов: Жалко, за 6 месеца счупиха държавата, желаещи за управление няма

ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане здраво и да върнем добрината, толерантността и да се опитаме с крачки назад да обединим народа, заяви лидерът на партията. Това е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Нинова два пъти си подаде оставката като лидер на БСП, не е нормално при това положение да управляващ цяла държава. За правова държава в България вече не може да се говори след тази година и половина – не се спазват нито Конституцията, нито законите.

Вчера правят обществено обсъждане на нещо, което вече са приели в парламента – все едно правиш годеж след сватбата. Кое е чудното, че партията, провалила се на изборите, се оказва, че ще прави правителство“, посочи Борисов.

За правова държава не може да се говори в България след тази година и половина. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Кое е чудното, че партията, провалила държавата, изведнъж ще прави мандат и после ще го върне. Това е толкова тъжно, че само смехът може да ни спаси, каза още Борисов.

“Заради пари, ежби и корупция се скараха”, подчерта той.

“Слави Трифонов ги иронизира, че той е виновен за всичко и ги накара да го арестуват. Но те не го направиха”, допълни Борисов.

“Днес парламентът отново ни посрами всички в лицето на ПП – те не допуснаха в зала да влезе таванът на горивата за вас, бе, хора. И те ще обясняват как се “борят”. Конституция, ред, закони – всичко обърнато с краката нагоре.

Жалко, че за шест месеца счупиха всичко в държавата и желаещи за управление няма. Решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното правителство ще му трябват поне още 5 милиарда до края на годината, посочи той.

Провалиха всичко до едно! Това, което ви казвахме, че крадат по безскрупулен начин от газа – по 120-130 милиона на месец… Знам какво са ви казали на вас, журналистите – да не питате за Киро и “Парапета”. Аз се чудя на тези ваши колеги от Русе – може ли да излезе МРРБ и да каже, че се гордее, че няма нито една поръчка”, коментира още той.

Борисов заяви: “Аз мисля, че българите прогледнаха. За да крадат от горивата, не допуснаха днес в зала да сложим “тавана”. И всички българи ще разберат днес това. Същото е и с тока. Същото е и с газа. Няма газ. Всичко е през Турция. Ако дойде…”

ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане здраво и да върнем добрината, толерантността и да се опитаме с крачки назад да обединим народа, заяви лидерът на партията.

Той заяви, че “който обича държавата трябва да направи така, че да осигурим стабилност”. “Аз мога да работя с всеки, който спазва девиза на Народното събрание “Съединението прави силата”.

“Като разбраха, че няма да има правителство, как бързо започнаха да говорят, че прекратяват меморандума с “Джемкорп”. Хората ще си отговорят на тези въпроси.

“Днеска парламентът отново ни посрами всички в лицето на ПП – те не допуснаха в зала да влезе таванът на горивата за вас, бе, хора. И те ще обясняват как се “борят”. Конституция, ред, закони – всичко обърнато с краката нагоре. Жалко, че за шест месеца счупиха всичко в държавата и желаещи за управление няма. Решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното правителство ще му трябват поне още 5 милиарда до края на годината Провалиха всичко до едно. Това, което ви казвахме, че крадат по безскрупулен начин от газа – по 120-130 милиона на месец. Знам какво са ви казали на вас, журналистите – да не питате за Киро и “Парапета”. Аз се чудя на тези ваши колеги от Русе – може ли да излезе МРРБ и да каже, че се гордее, че няма нито една поръчка”, коментира Борисов.

“Мисля, че българите прогледнаха. За да крадат от горивата, не допуснаха днес в зала да сложим “тавана”. И всички българи ще разберат днес това. Същото е и с тока. Същото е и с газа. Няма газ. Всичко е през Турция, ако дойде“, заяви Борисов.

“Аз мога да работя с всеки, който спазва девиза на Народното събрание “Съединението прави силата”. Като разбраха, че няма да има правителство, как бързо започнаха да говорят, че прекратяват меморандума с “Джемкорп”,“ заяви Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В Budilnikbg

Similar Posts