| | | | |

Танкери караха – два, един, половин, танкер, без танкер…какво значение има! Газът е взривоопасен, по-добре без него! Въпреки това бутафорен кран въртяха, времето назад върнаха…за нас

от фейсбук профила на Георг Георгиев

снимка Архив

Сълзите отново напират…

Пред лицето на толкова чистосърдечни и искрени чувства, няма как да останеш безучастен. А знам, давам си сметка, че бяха искрени!

Те искрено искаха да продължат!

Искрено нарушаваха Конституцията. Как може някакъв си основен закон да ни лиши #про100Киро да е министър-председател?! За нас го направиха, премиер-слънце да имаме!

Искрено работиха за посредници в газовите сделки. Обещаха ни само 4 пъти по-евтин, но искрено ни оставиха десетки пъти по-скъп газ. Така де, сиренето е с пари.

Танкери караха – два, един, половин, танкер, без танкер…какво значение има! Газът е взривоопасен, по-добре без него!

Въпреки това бутафорен кран въртяха, времето назад върнаха…за нас!

Недейте да се оплаквате. Зимата е студен сезон. Наша си е вината, че не сме се родили на по-топло място!

Искрено прибираха от горивата. Увериха ни, искрено, че плащаме най-евтините бензин и дизел в Европа. Ние виждахме, че в поне 8 държави цените са по-ниски, но какво разбират елементарните ни глави?

Бившето ни правителство и тук прояви състрадание и снизходителност – даде ни едни 25 ст., ей така, искрено! От залъка си отделиха и вместо да прибират по 1.5 лв. на всеки зареден наш литър, те се съгласиха да взимат само по 1.2. Лишиха се за нас, българи, да има!

Искрени бяха към децата и внуците ни. Оставиха им милиарди…дълг! Ама оставиха хората!

Искрена грижа за пътната безопасност. Хайде да видим като няма пътища, как ще има нарушения на закона за пътищата? Ха! Шах и мат, джигити!

Искрена съдебна реформа. Събаряй съдилища и прокуратури, няма да има какво да реформираш. Чиста и искрена работа! Олигарсите са ти искрено благодарни, а ти си искрено…отблагодарен.

Искрена грижа за потребителя. Оплаквахме се, че има двоен стандарт в качеството на продуктите, най-евтиното за българския пазар идвало. Хайде сега да видим, като влезем в магазина, дали пък вече е най-евтиното, а?! Високо качество – висока цена. За една година правителството ни оставя мнооого качество!

Искреност, искреност, искреност. Ще спра, защото ще пропусна нещо.
А сълзите отново напират…

Последвайте ни и в Телеграм

Similar Posts