| | | |

Татяна Дончева с много интересна теория защо хора са гласували за аматьорите от ПП

47-ото Народно събрание показа как може да работи един парламент от любители, които в огромната си част нямат необходимата подготовка и квалификация за тази сложна дейност.

Това коментира пред БНР Татяна Дончева, лидер на “Движение 21”.

Разбирано наистина по съдържание така – като нещо ново. Това е както хората си търсят нови любовници, само и само да са нови, без значение на какви изисквания за външен вид и качества отговарят. В такива случаи разочарованията са неизбежни, посочи тя.

По думите ѝ ПП ги чака това, което се случи с ИТН от появата им в политиката досега:

За да наваксаш много бързо това, което не можеш, не знаеш и нямаш, трябва първо да си обхванат от убеждението, че си талантлив човек, но трябва много да наваксаш, а това става с цената на много труд и усилия.

Не виждам в ПП разбиране, че трябва да наваксват много, напротив – там има убеждение, че светът започва от тях и всякакви хора от преди тях само им навяват безрадостни мисли и е по-добре да се отстранят, за да не им пречат.

Основания има в разправиите с МРРБ, защото решаването на въпросите за заплащането на пътищарите и за отделянето на необходимите пари за общините и за начина, по който това трябва да се разпределя, ми се струва, че в аргументите на ИТН има сериозно основание.

Последвайте ни вече и в Телеграм

снимка Архив

Similar Posts