| | | | |

Скандал! Борислав Гуцанов не си плаща, съгражданите му горят с пари

Ветеринарен лекар от Варна разобличи довчерашния депутат от БСП и оргсекретар на партията Борислав Гуцанов в системно неплащане на дългове към клиниката му във Варна.

Точно в навечерието на бузлуджанския събор на социалистите Иван Кацарски разкри, че морският офицер цели 2 години не се е издължил на ветеринаря за обслужването и лечението на домашните му любимци.

снимка Фейсбук

Чашата на търпението на Кацарски явно е преляла, защото освен в коментар под публикация на Гуцанов от вчера по повод голямата конференция на червените преди събора, с която той се похвали, мъжът изригна и в личния си профил.

“Борко, защо не си плащаш дължими суми за обслужване на домашните ти любимци? Чакаме те вече две години, дай добър пример за коректно отношение като платец не само на галасоподаватели, а и към хора,на които дължиш пари. Или изповядваш максимата, политик съм, длъжник никому не съм?!!!”

И допълва:

“Този човек дължи пари на фирмата ни вече две години. Явно изповядва максимата, политик съм и на никого не съм длъжник! А иначе безпардонно жена му Моника Гуцанова продължава да ни посещава и уверява, че няма проблем за дължимите суми. Аз знам, че за тях няма проблем, но за нас има”.

Кацарски управлява Обединена ветеринарна клиника във Варна, като полага грижи и за диви животни.

снимка Фейсбук

Неприятностите за Гуцанов обаче явно тепърва предстоят, след като друг варненец твърди, че негов познат е “изгорял” с над 100 000 лева, “благодарение” на социалиста. Преди години той спечели дело в Страсбург срещу България за над 40 000 лева заради незаконния му арест и обиск на дома, докато бе шеф на общинския съвет в морската столица.

Последвайте ни вече и в Телеграм

Similar Posts