| | | |

Важен гост от САЩ дойде при Борисов и ето какво научи от лидера на ГЕРБ ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства днес в централата на партията директора на Американския еврейски комитет Дейвид Харис. Той се обърна първоначално към него на английски:

“Хелоу, сър! Радвам се да те видя”, обърна се към Дейвид Харис Борисов.

Ето какво още каза той:

Ние предложихме закупуването на Ф-16. Ние предложихме промени в цената на горивата. Ние предложихме промени в съдебната власт. Ние започнахме диверсификацията на ядреното гориво и подписахме договор с “Уестингхаус”. Ние подписахме Договора за сътрудничество със Северна Македония. Това заяви лидерът на ГЕРБ по време на среща с Американския еврейски комитет.

Ето какво още допълни той:

-Еврозоната. Ние вкарахме България в Европейския банков съюз и в чакалнята на Еврозоната. За съжаление това правителство се провали.

-Ние започнахме модернизацията на ВВС. Първите 8 изтребители изплатихме на 100% и положихме огромно желание и усилие сега в този парламент да вкараме и втората част. За съжаление правителството не го направи.

-Ние предложихме таван на горивата – нафтата, бензина, газа, за да не печелят “Лукойл” и “Газпром” 7 милиарда от България. За съжаление правителството не го прие.

-Ние предложихме и промени в съдебната власт – така че да не си правят нови “бухалки”.

-Ние започнахме диверсификацията на ядреното гориво и ние, нашето правителство подписа първия договор с “Уестингхаус”. За съжаление това правителство не го направи.

-Ние, ГЕРБ като партия, предложихме закон за военно въоръжение на Украйна. Това правителство не го прие.

-Днес стават точно 5 години, откакто със Зоран Заев подписахме договора и благодарение на нашето предложение Северна Македония и Албания тръгнаха по пътя на Европа, а ние ги подкрепихме и за НАТО”, допълни Борисов и отсече:

“Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда”.

Превод в ефир направи лидерът на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts