| | | | |

На фона на тази атака от страна на Радев, Кирил Петков беше като парализиран. Угоднически любезен пред новата власт и критиките на Радев, в прощалната си реч той неадекватно на ситуацията нападна ГЕРБ

от фейсбук профила на Цветанка Андреева

снимка Архив

В речта си днес и със състава на служебния си кабинет Радев директно атакува ПП и БСП.

Клонира изграденото от него преди година протестно мнозинство, като същевременно изключи Нинова и ПП обвинявайки ги в управленски провал. Показа аватарите на Нинова и протестърите.

И ако между Нинова и Радев е лидерската (не идеологическата)битката за социалистите, то между Радев и ПП е конкуренцията за либералния вот. В това противопоставяне Радев унижи Петков, като описа резултата от неговото управление като тежка политическа и икономическа ситуация. Ярко се противопостави на поведената от Кирил Петков антируската политика.

Изцяло в контекста на водената от него прокремълска линия възложи на служебното правителство да пази България от въвличане в “конфликт” което означава мълчалива подкрепа за войната на Путин срещу Европа.

Радев и Гълъб Донев описаха тежка и тревожна ситуация, като за нея индиректно обвиниха властта на Петков.

На фона на тази атака от страна на Радев Кирил Петков беше, като парализиран. Угоднически любезен пред новата власт и критиките на Радев, в прощалната си реч той неадекватно на ситуацията нападна ГЕРБ?!

Петков или не разбира, че неговия и на ПП проблем се казва Радев или има причина да се страхува от президента!

И двете са опасни, защото блокират политическите действия на ПП и доказват неспособността им да се еманципират от създателя си и нов “ляв стратег” Радев.

ГЕРБ ще се състезават с ПП на изборите, но Радев ще ги унищожи ако не се съпротивляват!

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts