| | | | |

Войната Костадинов – Гунчева ескалира, членове на “Възраждане” питат къде са парите

Скандали за пари тресат “Възраждане”. Напусналата партията Елена Гунчева в свой пост на личната си страница във фейсбук търси огромни суми, които са потънали незнайно къде.

Ето какво пише Елена Гунчева дословно:

Християнинът, който гледа голи жени в Туитър, отново ме клевети и лъже. Интересно тези, които ме призовават да спра да се занимавам с тях, какво ще кажат на тези клевети? Да си мълча ли? Да не им отговарям? Да не разкривам какви са?

Е, война ще има. Клеветници и лъжци не трябва да управляват България. Лицемерни ваксинирани антиваксъри не трябва да имат думата за бъдещето ни.

Страхливи плъхове, които се оправдават с карантина, докато хората са на площада, не трябва да им се дава шанс в политиката!

Вместо да ме клеветят мен, да отговорят с документи:

-къде са над четвърт МИЛИОН лева от безотчетните пари, които събирахте от депутатите?

-къде са парите от членския внос и защо сте ИЗЛЪГАЛИ ПРЕД СМЕТНА ПАЛАТА в официалния партиен отчет?

-къде са 40 000 лева, които по сметка на Дренчев сте дали за гаранцията на КК и защо не са отчетени като дарения пред Сметна палата?

Когато нямаш оправдания за тези пари, започвате с клеветите към този, който поставя въпросите!
Туитърът е един жалъг гелосан тимаджийски лъжец.

В десетките коментари се включва и друг бивш член на “Възраждане” – Владимир Павлов от Бургас. Припомняме, че въпросното лице беше областен председател на партията и общински съветник. При напускането си от партията тогава написа:

“До тук с ПП”Възраждане”!

Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта носещ прекрасното име “Възраждане”. Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.

Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки.

И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.

Не си познал Костадине!

На всички които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!”

Под поста на Елена Гунчева Владимир Павлов припомня свой пост от февруари месец, където подробно е описал огромните харчове, които прави Костадинов в продължение на години без да е имал доходи. Публикуваме го без редакторска намеса:

Как се купуват две чисто нови коли по 52000 лева всяка, без да работиш към периода 2017-2019г.

Ето и пост от самият Костя, в който се хвали с навъртяните километри от вчера 02.02.22г..

Аз ще ви разясня, че така не разбирате за какви разходи става на въпрос и подценявате лъжите му за кражбите и скритите му “доходи” към онзи период

-2 коли Форд Мондео “най-високо ниво на оборудване” по 52000 лв.;

-Разход за гориво 7,5л. на 100км, за 200 хил.км = 40000лв.;

-За първия форд 100хил.км-20000лева/

-Обслужване масла, филтри, ремъци, ремонти- 10000лв. за 300хил.км.пробег;

-Гуми 4 компл.-2000лв.

-ГО, каско, винетки – 10000лв./върнато каско от катастрофа на първият форд 18000лева/

-Данъци, глоби, такси- 2000лв.

ОБЩО разходи за колите 170000лв. /СТО И СЕДЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА/

Или по близо 45-48000 лева на година

Как един безработен си позволява да даде за коли толкова пари

Ако даваш по 4 хил.лева на месец за коли, колко още даваш за издръжка на семейството, две деца и чисто нова кола и за жена ти. Нали и заеми изплащаш

Как си плаща всеки ден хотелите, ресторантите

И преди да ме нападнете, като част от националното ръководство на Възраждане, взехме решение парите от субсидията на партията за периода 2017-2021 ДА НЕ СЕ ползват за лични нужди и заплати!

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts