| | | | |

Румен Петков скочи остро на Христо Иванов и Иван Демерджиев

Нещата се нормализираха. Христо Иванов е по-радикален от всякога, за съдебната реформа, в предизборна ситуация. Но ще бъде по – мълчалив в пленарна зала. Както практиката сочи, всъщност той от това живее.

Това коментира в профила си в социалната мрежа Румен Петков.

Публикуваме целият му пост без редакторска намеса:

снимка Архив

Малко е плах в началото, но това го отдавам на факта, че собствениците му са на почивка и никой от тях не минава с джипа си пред Народното събрание, да го инструктира.

Имаме нов принос в съдебната реформа – беззаконието, като нов стълб и приносът на вътрешния министър, който да разпорежда действия, гарантиращи недопускане влизането в сила на съдебни решения. Човекът е адвокат и това му е работата – да брани престъпници.

Когато престъпникът е държавата, явно го прави с още по – голямо чувство за изпълнен дълг.

Какво правите Вие, господин президент?

На “Капитан Андреево” има 1000 тира опашка. Има ноти от редица европейски правителства. Влизането ни в Шенген, независимо от напъните на Румъния, става все по – трудно, в резултат на безчинствата на шефа на БАБХ.

Поредица заповеди, отменени от съда – заповед миналата седмица, която ще бъде отменена следващата. И този човек продължаваме да го търпим, за да видим в негово лице кандидат за депутат от ПП, буквално след седмици.

Ако това е целта на служебното правителство, тези неща трябва да ги изясняваме по – навреме, за да знаем и ние, обикновените българи, какво можем да очакваме.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts