| | | | |

Клети джендъри… направиха коалиция с БСП, сетне диверсифицираха така руския газ, че го купуваме пак същия, ама през посредници и с комисионната отгоре.

от фейсбук профила на Карлос Контрера

снимка Архив

Флагманът на Демократична България – Антоанета Цонева, пак ще прави съдебна реформа и пак ще сваля Гешев. Отново.

Имам чувството, че ще се пенсионирам с приказките за съдебна реформа на Демократична България. Вероятно на стотния опит може и нещо да свършат. До тогава – основно лакърдии, лафове, клетви, късане на ризи, крякане по площадите и грантове от Америка за България.

Познавам разумни хора, които гласуват за тези, защото наистина им се ще подобряване на правосъдието и спиране на безчинствата на всякакви чиновници…

Понякога ги съжалявам за наивността – точно кака Цона каква съдебна реформа ще направи освен някоя конференция по темата с американските пари?

Нейсе, докато има балъци, ще има и тарикати – и такива като ДБ точно на това разчитат. Едни и същи велики приказки и нищо после.

Сетне пак така и от избори на избори само глупости и клишета.

Па и на всичкото отгоре направиха коалиция с БСП, сетне диверсифицираха така руския газ, че го купуваме пак същия, ама през посредници и с комисионната отгоре… Въобще, клети джендъри…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts