| | | | |

Днес партийците от ДБ винят ПП за коалицията си с БСП. Утре, когато изпаднат от парламента, дебейци отново ще нападнат ПП и със сигурност ще ги обвинят, че са мафия или поне слуги на ГЕРБ, ДПС, БСП, Радев и каквото се сетите още

от фейсбук профила на Ивелин Николов

снимка Архив

Започна се

В ДБ си живеят в измислен свят, в който те доскоро не са били послушна патерица на БСП. В измисления свят на ДБ техните симпатизанти не са подкрепили Румен Радев за президент, а Атанас Атанасов не е разправял как няма забележки по неговите позиции.

В измисления свят на тази, за щастие изчезваща формация, тя е фактор, който може да поставя условия на ПП.

Всъщност за ДБ най-доброто определение го даде Александър Симов от БСП. Това са деца на бившата номенклатура, чиито родители празнуват на 9-ти септември.
Нищо повече от неокомунисти, които нямат нищо против бухалките, ако държат дръжките им.

Червеният професор Евгений Дайнов е типичен представител на тези общност. Говори за метаморфози на изключително праволинейния Румен Радев, а забравя как го хвалеше въпреки проруските му възгледи, когато ДБ се беше качила на самолета му към НС и МС.

Припомням, че НСО на Радев беше в дъното на мис мокра фланелка с Христо Иванов на “Росенец”.

Днес партийците от ДБ винят ПП за коалицията си с БСП.

Утре, когато изпаднат от парламента, дебейци отново ще нападнат ПП и със сигурност ще ги обвинят, че са мафия или поне слуги на ГЕРБ, ДПС, БСП, Радев и каквото се сетите още.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts