| | | |

Сметки без кръчмар: ПП каза с кои партии ще управлява

Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121 души минимум в следващия парламент. Как и по какъв начин ще се явим на изборите, това зависи от данните, които анализираме.

Това заяви в студиото на “Денят започва” Йордан Терзийски от “Продължаваме Промяната”.

Според него, силата на ПП е в това, че тя е позиционирана в центъра на политическото пространство и не взима леви или десни решения, а има свободата да взима верните решения във всяка една ситуация.

“В много случаи бяхме критикувани, че взимаме леви решения – ние повишихме пенсиите, вдигнахме минималната пенсия, за да няма пенсионери под прага на бедността, направихме данъчни облекчения за младите семейства и доста антикризисни мерки.

От друга страна, ние подкрепихме и вдигането на регистрацията на ДДС на 100 000 лева, което е една дясна мярка. Ние имаме свободата да взимаме правилните решения и това е нашата сила и големия ни потенциал”, подчерта Терзийски.

По думите му, нагласите са да се формира едно мнозинство в следващия парламент, което да може да прокара всички реформи, които са заявени пред избирателите.

“Ние сме припознали и “Демократична България”, и БСП като партньори и вярвам, че в един следващ парламент ние ще направим една голяма, сериозна коалиция – антикорупция, която да може да прокара всички закони, които вече започнахме и всички заявки, които сме дали пред нашите избиратели”, допълни Йордан Терзийски.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts