| | | |

Георг Георгиев направи жестоко сравнение на Бойко Рашков

Бившият зам.-министър Георг Георгиев отговори остро на Бойко Рашков, който каза, че служебният кабинет връща модела на управление на ГЕРБ.

Бойко Рашков е могъщ манипулатор. Това е един човек, който за съжаление обаче беше използван като подобие на българския чадър, с който е убит Георги Марков – от едната страна нападаш с него, рушиш опозицията, арестуваш нейния лидер и разпъваш фигури, които са против теб, а от другата страна обаче браниш и разпъваш чадър над корупционното правителство, бившето на Кирил Петков и го защитаваш.

Това каза Георг Георгиев в „Лице в лице“ по bTV.

снимка Архив

Аз тук не бих спорил с никой, ако кажа, че Бойко Рашков всъщност не беше съоръжение за нападение, а по-скоро за отбрана, защото те знаят какво върши.

Една такава фигура като Бойко Рашков беше необходима за опозицията за всичко извършено, за което говорим. За това че пред българското общество се разгърнаха непознати сигурно от началото на 90-те години корупционни схеми и далавери.

Бойко Рашков, човекът, който потъпка всякакъв правов ред, човекът, който разпореди арести на опозицията, за които съдът впоследствие каза, че са некомпетентни и неграмотни, да казва че има нещо, което отново според него не било така, а иначе, нека го докаже.

Това е човек, който вече година и половина ни говори с: да, аз чух, ама няма да ви кажа, няма да ви покажа, допълни Георгиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts