| | | |

Решиха съдбата на пловдивската фризьорката, крала от домовете на приятели, ето какво я чака

Фризьорката, която се опита да открадне ценни вещи от своя колежка, постигна споразумение с Прокуратурата. Нейният адвокат и обвинението са се договорили за присъда от 10 месеца условно с 3 години изпитателен срок. Жената ще поеме и разноските и по делото.

Мария Сулева работела като помощник във фризьорски салон в Пловдив. Там се запознала с колежката си – козметичка, която живеела заедно със семейството си и брат си в апартамент в район “Южен“. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. Тя решила да извърши кражба на двете места и се сдобила с ключове от входните врати.

На 6 август 2022 г., вечерта, Сулева привела плана си в изпълнение. Първо влязла в апартамента на колежката си, която отсъствала от дома, и оттам отнела 1500 лева, множество златни накити, украшения за коса, перука и други вещи. Всичко поставила в раницата си и се насочила към второто жилище.

Отключила го и светнала лампата в една от стаите, откъдето взела 150 лева, личен почетен знак, златни накити и други вещи. През това време към дома си се прибирал братът на колежката й, който видял осветената стая, а знаел, че баба му през това време отсъства, защото е на почивка.

Бил подаден сигнал в полицията, като пристигналите на място екипи влезли в жилището. При обход в апартамента те установили Сулева, която се била скрила в гардероба заедно с раницата с отнетите пари, златни украшения и други вещи. За да не я разпознаят, тя си била сложила перука, маска и ръкавици.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts