| | | |

Мая Манолова взе тежко решение и тръгна с голямата кошница с обещания на избори ВИДЕО

Мая Манолова и представители на “Изправи се, България” внесоха документи в ЦИК за участие в изборите с 4500 подписа. Партията ще участва самостоятелно на вота.

Манолова обясни, че е дошло време за истинска лява партия, която да стои зад интересите на хората и постави основните цели на партията

Партията ще участва самостоятелно на изборите, но разчита на подкрепа от граждански организации и личности с кауза, посочи самата Манолова.

Мая Манолова обясни, че вече е време за лява партия, която да стои зад интересите на хората и постави основните цели на партията.

„Ние си поставяме няколко големи цели. Първата е голяма трудова реформа и безапелационно повишаване на доходите на работещите България”, заяви тя и добави, че си поставят за цел да изтрият линията на бедност.

Манолова добави, че ще работят и по сваляне на бензина и дизела до 2,50 лв., замразяваме на битовите сметки на енергийно бедните, таван на цените на основните хранителни продукти.

Формацията поставя като свой основен приоритет повишаването на доходите на българите, преодоляване на неравенствата, справянето с инфлацията, повишаващите се цени на горива, сметки, храни и обединяването на хората.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts