| | | |

Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите

“Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много.

52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото.

Това заключи в тв ефира на БНТ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа”, това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

“Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат.

Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите.

Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит”, каза още тя

“ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция.

Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е.

Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме”, коментира Атанасова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts