| | | |

Извънредно! ПП си каза тежката дума дали ще има коалицията с ДБ

„Продължаваме промяната“ ще се яви на изборите самостоятелно и няма да влиза в коалиция с „Демократична България“, съобщава bTV, позовавайки се на свои източници.

Също така формацията „Продължаваме Промяната“ вече е вписана в Софийския градски съд като партия и се очаква да се присъедини към вече регистрираната коалиция.

Националният съвет на партията, в който влизат влизат 65 души – бивши депутати, министри, активисти и други важни за организацията хора, се събра на заседание, което се провежда онлайн.

Сондажи на „Марица“ сред тях показаха съотношение близо 4 към 1 за членовете на „Промяната“, които държат на самостоятелно участие на изборите. Вероятно подобен резултат ще се получи при гласуването.

Такива са били настроенията и на Изпълнителния съвет на ПП, който се състои от 13 души: Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев, Андрей Гюров, Даниел Лорер, Николай Събев, Николай Денков, Лена Бориславова, Калина Константинова, Венеция Нецова-Ангова, Росен Костурков, Калоян Икономов и Ивайло Шотев.

Според неофициална информация отново е имало вътрешно гласуван с подобно съотношение на гласовете.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts