| | | | |

Киро и Лена-на-Киро-и-Миро станаха токсичен актив: парапети, пици с кристали, скандални истории и най-вече провал с предателите от “Има такъв народ”

Е, аз казах ли ви?! Кирето не ми звъни, не защото не ме обича, а защото него го тричат.

от фейсбука на журналистката Соня Колтуклиева

снимка Архив


Чета сега, че на “Чаталджа” се вихрят скандали: Лена е сваЛена от самолета на “Промяната”, отпада от листите. А властта е поета изцяло от комшиите Асен Василев и Лорер.

Предвидих го. Още на 23 юни, когато вотът на недоверие успя и правителството се катурна. Така е в бизнеса: който губи – фалира.

Нищо лично, просто бизнес! Кирил Петков е нещо като кум на Виолета&Даниел Лорер, двамата харвардци се държаха като братя. Обаче…

Киро и Лена-на-Киро-и-Миро станаха токсичен актив: парапети, пици с кристали, скандални истории и най-вече провал с предателите от “Има такъв народ”: Киро не успя да осигури необходимите ренегати, въпреки напъните на Руди да предостави собствения си апартамент за терен на заверата.

Сдружението ПеПеРуди стресира местните структури и настрои всички по места срещу парашутистите в габровската и пернишката листа.

От триото Клоуна-Хищника-Ковчежника, отпадна смешният. Зад другите двама има лобита и пари. И те няма да позволят Киро да ги издъни.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts