| | | | |

Чалга звездата Константин в паника – непълнолетна го обвинява, че я изнасилил

Чалга звездата Константин яко загази в Слънчев бряг това лято, след като непълнолетно момиче подаде жалба в полицията срещу него – за сексуално насилие, твърди “Флагман”.

Всички хонорорари, които разюзданият по природа певец ще спечели това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, за да се измъкне от разследващи и прокурори, след като от 2 денонощия насам никак не му върви.

В четвъртък около обед в РУ-Несебър е била подадена жалба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е извършил с нея насилствени сексуални действия в стая в хотела, която той традиционно наема всяко лято в близост до ресторант Джани в Слънчев бряг.

Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято около Коцето и от известно време се движела навсякъде с него. В четвъртък през нощта Коцето имал участие в Приморско, откъдето се прибрал около 5 ч. на разсъмване.

Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и доброволно е влязла в стаята му, съобщава изданието, като се позовава на свой източник.

Какво се е случило вътре и защо след това момичето е подало жалбата – остава неясно, но за нетърпимото поведение на певеца жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му голяма любов Райна, така и от съпругата му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца.

Друг източник от полицията твърди пред изданието, че в петък главоболията на Коцето са продължили, след като Майбахът е бил засечен от полиция и шофьорът му е отведен след положителна проба за употреба на кокаин, взета му е и кръвна проба.

На разпит е извикан обвиненият в изнасилване популярният чалгаджия. Но дали ще се докаже и по какъв начин, че е посегнал на непълнолетната девойка – предстои да се разбере. Жалбата й е факт и работата на полицията по нея също.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts