| | | | |

РЕЗИЛ: Д – р Таня Андреева от ДБ пусна скандален пост за смъртта на Дугина

Зловещата смърт на дъщерята на идеолога на Путин – Александър Дугин предизвика противоречиви и крайни реакции и сред родните политически и обществени среди.

Тази нощ, колата на Дария Дугина бе взривена от неизвестни и 29-годишната политоложка и журналистка загина на място.

Сред мненията, че децата плащат грешките на бащите си, се промъкнаха и крайни коментари. Такъв се оказа и този на тъмносинята докторка Таня Андреева от ДБ.

Д-р Таня Андреева снимка Архив

“Каквото повикало, такова се обадило.”

Такава бе първосигналната й реакция, споделена с пост във фейсбук. След това обаче, явно поразмислила, тъмносинята активистка изтри размислите си.

Все пак повечето реакции на мрачната случка бяха в диапазона – децата не са виновни, но защо зли гении като Дугин винаги оцеляват. Такова мнение сподели шефът на “Правосъдие за всички” Велислав Величков.

Защо все така злите гении оцеляват, сякаш висша сила ги пази, за да продължат да творят зло, а децата им плащат цената? Това написа Велислав Величков след новината за ужасната смърт на дъщерята на философа на Путин Александър Дугин.

Не се радвайте на смъртта на хора, моля ви, радвайте се на победата на разума над смъртоносни идеологии. На победата на ума и морала над оръжията и унищожението.

Защото иначе не сме по-добри от войната и нейните адепти. (Това не важи за смъртта на Путин. Нормално е да се радваме на унищожението на архизлодея.)

Така погледна на драмата пък редакторът и преводач Силвия Недкова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts