| | | |

В Москва са бесни от това, което направи мъжът на Алла Пугачова

Комикът Максим Галкин, който в момента е на турне из Европа, излезе на сцената във Варшава в костюм в синьо и жълто – отличителните цветове на украинското знаме. Видео от изпълнението си хумористът е публикувал в своите профили онлайн.

В Полша съпругът на Алла Пугачова ще изнесе няколко концерта. „Благодаря на моите зрители във Варшава! Получих от вас заряд на невероятна енергия!“, написал е шоуменът в социалната мрежа, цитиран от в. Сега.

Максим Галкин неведнъж критикува политиката на Русия в публичните си изяви и сега недвусмислено показва, че е на страната на Украйна.

На един от концертите си в Латвия, за където знаменитото семейство замина, след като напусна Израел, той дори говори на латишки език, опасявайки се, че срещу него в Русия може да бъде заведено наказателно дело.

Засега комикът не е заявил има ли намерение да се завръща в Русия, докато Пугачова бе споделила, че фамилията ще си бъде у дома наесен, за началото на учебната година на 8-годишните им близнаци Лиза и Гари.

На концерт в Латвия Галкин осмя и получените по-рано от него в Русия награди за творческата и обществената му дейност. Той заяви, че никога не е одобрявал получаването на звания и награди от артисти.

Последното сценично превъплъщение на шоумена не остана незабелязано от „ястребите“ на руския национализъм. „Максим Галкин, излизайки на сцената във Варшава в жълто-син костюм, за пореден път показва, че е шут“, коментира музикалният критик и продуцент Павел Рудченко.

Според него той „изгаря всички мостове и се отказва от принадлежност към руския народ“.

„От една страна, жалко, а от друга, ако човек ни най-малко не се отъждествява с руския народ, той всячески отхвърля идеята за своето възможно завръщане… Нека реализира там всевъзможните си фантазии.

Ако е привърженик на шутовските идеи, сега в Украйна имат шут президент, ще си имат и един шут в повече…“, казва язвително Рудченко.

„Това е просто тъжно да се наблюдава при неговия бекграунд: баща му е генерал, брат му ръководи предприятие в сферата на отбраната. Хора, които са отдавали честта и достойнството си за Русия, а потомството им, оказва се, върви в съвсем друга посока“, въздиша критикът.

Той казва още, че и примадоната на руската естрада, независимо дали ѝ харесва или не, ще трябва да определи на чия страна е. Досега Алла Пугачова не е правила изявления относно агресията в Украйна.

Според Рудченко не само изявите на мъжа ѝ, но и фактът, че тя е посетила в Рига премиерата на новия филм на режисьора Кирил Серебренников, който в началото на инвазията напусна Русия и се установи в Германия, „повдигат въпроси“.

По този начин певицата демонстрира подкрепа към опозиционно настроените културни дейци, смята продуцентът.

Изпълнението във Варшава порица и певецът Игор Наджиев, наричайки го „глупаво и недостойно“.

Пред изданието „Слово и дело“ той отбелязва, че след заминаването си в чужбина талантливият артист е станал за посмешище.

Според него Максим Галкин трябва да поиска прошка от родината си.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts