| | | | |

На предстоящите избори “почтените” ще получат за трети пореден път по-нисък общ резултат и още от тях ще напуснат голямата политика с хубавите заплати

Оказа се, че “експертите и специалистите” на почтените братя са всъщност техните приятели, близки и дори семейства.

от фейсбук профила на Виктор Димчев

снимка Архив


Това стана ясно след като половината от “почтените” сдадоха властта, а другата половина изхвърли поради некадърност повечето им назначения.

Преди това по-почтената половина изхвърли първата вълна служебни назначения със същите обвинения.

В почти всеки случай или едните, или другите, са прави в обвиненията си, че другите крадат и са лъжци. Много е вероятно всички да крадат, което обяснява защо някои прехвърлят от партия на коалиция като пчеличките.

Румен Йончев, Радостин Василев, Настамир Ананиев, Мая Манолова и Бойко Рашков са ноторните примери. Има и цели коалиции, които рядко се явяват в две последователни години с едно и също име.

Освен обвинения за кражби, комисионни, далавери, измами и некадърност, реално друга реформа от почти митологичното изчегъртване на предишната власт, не остана.

На предстоящите избори “почтените” ще получат за трети пореден път по-нисък общ резултат и още от тях ще напуснат голямата политика с хубавите заплати.
Останалите ще трябва да градят отново отникъде за нанякъде.

В синопсис: загубихме цели две години в нищоправене и фалшиви блянове, че некадърници биха крали по-малко.

Не, не е вярно. Да си знаете.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts